Pruedence, odpoczywaj i postaraj się nie zamartwiać zbytnio. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale teraz Dzidzia najważniejsza. Masz kochaną teściową :ico_brawa_01:
iw_rybka, ale ten Twój Andrzejek jest słodziutki, straszliwie pocieszny :-D Daj znać jak tam wrażenia po filmie :-)
Shiva, jejku, jakaś masakra z tym zakazem :ico_szoking: kto wie, czy we Wrocku nie wymyślą czegoś podobnego...Domyślam się jak się musisz czuć... Dobrze, że Mąż skutecznie Ci nastrój poprawił tym spacerkiem :ico_brawa_01: Mój w pracy dziś był, wrócił niedawno, ale jutro sobie odbijemy :-D A te skurcze to musiały być na prawdę straszne, skoro mówisz, ze menstruacyjne to pikuś... :ico_olaboga:
anusiek szkoda, że weekend nie wypalił :ico_noniewiem: Ale najważniejsze, że Cię uprzedzili, bo byłoby nieciekawie jakbyś coś złapała :ico_noniewiem:
Ja dziś mam super dzień :ico_brawa_01: Przyjechali do mnie rodzice z rzeczami dla bobaska, takie śliczne :-D Moja mama się bardzo wczuła w rolę babci :ico_oczko: W sumie dzięki nim mamy wszystko dla Wikuni, bo tak musielibyśmy z paru rzeczy zrezygnować (jak zwykle ta kasa). A siostra kupiła odlotową karuzelę - jest śliczna http://www.allegro.pl/item812745443_a_k ... y_new.html