Shiva, miłej wyprawy do kina :ico_brawa_01:
meg, ja mam sporo ciuszków w rozmiarze 56 i boję się, że sobie w nich Wikunia nie pochodzi, bo jeśli miałabym się sugerować pomiarami z USG, to raczej długa będzie (po rodzicach :ico_oczko: ). Trzymam kciuki za wizytę u diabetyka :-) Gratki za 9 miesiąc :ico_brawa_01:
anusiek, te mamuśki się wczuły w rolę babci, a później będą rozpieszczać nasze pociechy
Dziewczyny, ja też już chce wrócić do formy. Denerwuje mnie, że postoję trochę dłużej i już mnie kręgosłup boli. Dziś robiłam lazanie i trwało to wyjątkowo długo, bo co chwilkę musiałam się położyć... W dodatku chce już ubrać moje ulubione ciuchy :ico_sorki: Ciekawe jak długo będę musiała się jeszcze bez nich obejść? :ico_noniewiem:
faktycznie powalająca cena :ico_szoking: a ja muszę się przyznać, ze nie jadłam jeszcze nigdy sushi :ico_wstydzioch:bo ponad 60 zł :ico_noniewiem:
My ciągle debatujemy nad kupnem mieszkania. Zdecydowaliśmy się już jakiś czas temu na zakup jednego, ale chyba za długo się zastanawialiśmy, bo babka sprzedała :ico_noniewiem: Może to znak? :ico_oczko: Musimy szukać dalej, ale szczerze to mi się teraz nie chce...