To samo powiedziałam mojemu,ale jego to nie powstrzymało od dalszych namawiań na kolejnego bobasa.Do niego kompletnie nie dociera jak to jest być w ciąży,źle się czuć.Albo sprawy porodowe,on mi powiedział ze nie mam co mu opowiadać o tym bo jego to nie interesuje.Poboli i przestanie-takie fajne podejście ma mój m.-Bez komentarza. No i do tego to nie on się będzie dzieckiem zajmował.On tyle w pracy siedzi że będzie typowym niedzielnym ojcem.Jak będzie wychodził dziecko będzie spało,to samo jak będzie wracał.Raz na jakiś czas weekend ma wolny. :ico_olaboga:anusiek napisał/a:
On mówi że im prędzej tym lepiej, i że On to by chciał od razu drugiego
mój też tak mówił to mu powiedziałam że jeżeli on będzie chodził w ciąży to możemy się starać tu i teraz :) No i przestał gadać, aż i mi się zachciało drugiego :D
Rybka ale ty masz ogromniastego brzuchalka. :-D No i rewelacyjne ujęcie pępolka.Mi wylazł z miesiąc temu.Ostatnio siostrze pokazywałam,to się za mnie śmiała.
Leona,no ty też masz co nosić,nie ma co :ico_brawa_01:
Mnie wszyscy znajomi męża mówią że mam mały brzuch,ale rodzinka się śmieje że jestem grubiutka.Ostatnio siostra nazwala mnie wielką kierdą.Taka miła jest dla mnie :ico_zly:
Mam do Was pytanie.Czy wy też macie takie ostre ukłucia w okolicach szyjki,czy wręcz pochwy?Mówiłam o tym mojej gince i to podobno mała mi uciska,ale to by kurde aż tak bolało???głownie to mam jak trochę pochodzę.