no ta ja Cie pdoziwiam ze wytrzymujesz kochana :ico_sorki: ja mimo problemów z szyjka i tak nie daję Marcinowi wolnego :-D tzn. nawet jak dam to ja potarfie mieć po 3 dniach bez seksu orgazmy przez sen., sny erotyczne, wiec co mam sobie domawiać, staramy sie być delikatni, wybieramy bezpoeczne pozycje :-D na mnie ciąża tak działa...z jaga miałam identycznie do samego rozwiazania :ico_noniewiem:herbaciana ja bym chciała być niewyspana z tego powodu :-) no,ale moja szyjka nam nie pozwala-niestety :ico_placzek: a tak bym pobaraszkowała... a zresztą w tym tygodniu on wraca póżno z pracy,późno w nocy,wię ja już dawno śpię.Ale chyba bedę musiała jakoś go dopieścić,bo takie biedaczek wygłodniały,hihihi

herbaciana ja mierzyłam tempkę jeden i to niepełny cykl i baaardzo sobie chwalę, szczególnie, jeśli chodzi o planowanie płci :ico_brawa_01: (aa..barzdiej zywotne są dziewczęce pleminiczki, dlatego dziewczynki sie strzela na kilka dni przed owluacją, w chłopców najlepiej celować w sam jej dzień, bo plemniczki mniej żywotne ale szybsze :-) )
co do skoku temperatury - to musi wynosić min. 0,2 ponad średnia temperatur z pierwszej fazy cyklu, najlepiej zaloguj sie na 28dni.pl bo smao mierzenie nie tyle daje co interpretacja wykresu wiec albo nam tu cały wykres pdorzucaj i bedzimey podpowiadać albo tam własnie działaj - pierwszy meisiac masz za darmo :-)
kwestia planów meża vs Twoich - my z mężem jesteśmy najlepszym przykłądem tego, ze czasem inaczej sie nie da, jak pójsć na obopólny kompromis teraz by za jakis czas było lepiej :-) mój maz ma własne gospodarstwo rolne, domek budujemy zuepełnie gzdie indziej, a teraz mieszkam w gnieźnie. w efekcie marcin pilnuje budowy, pilnuje swojego gospodarstwa i do nasjeżdża raz na dwa, trzy dni i tylkop na noc praktycznie :ico_noniewiem: czasami też juz nie wyrabiam psychicznie, bo zyję jak matka samotna z dzieckiem,a le chcemy szybko zamieszkać na swoim, mieć duze zaplecze oszczędności, marcin dopieor za ok zacznie sie przekwalifikowywać...trzeba wytrzymać, ale wierzę, ze warto :ico_brawa_01:
a co do testów - to biję :ico_brawa_01: bo ja zrobiłam pdoobnie w zaciażonym cyklu - kupiłam od razu 6 przez net, bo zapłaiłam razem z wysyłka tyle co w aptece za jeden i leżały 3 tyg., potem przyniosły szczęscie :-D :ico_brawa_01: oby i u ciebie tak było :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-11-26, 18:39 ]no ta ja Cie pdoziwiam ze wytrzymujesz kochana :ico_sorki: ja mimo problemów z szyjka i tak nie daję Marcinowi wolnego :-D tzn. nawet jak dam to ja potarfie mieć po 3 dniach bez seksu orgazmy przez sen., sny erotyczne, wiec co mam sobie domawiać, staramy sie być delikatni, wybieramy bezpoeczne pozycje :-D na mnie ciąża tak działa...z jaga miałam identycznie do samego rozwiazania :ico_noniewiem:herbaciana ja bym chciała być niewyspana z tego powodu :-) no,ale moja szyjka nam nie pozwala-niestety :ico_placzek: a tak bym pobaraszkowała... a zresztą w tym tygodniu on wraca póżno z pracy,późno w nocy,wię ja już dawno śpię.Ale chyba bedę musiała jakoś go dopieścić,bo takie biedaczek wygłodniały,hihihi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość