Cześć Dziewczyny :-D
Ja dziś sama siedzę, bo mąż pojechał trochę rzeczy zawieźć do rodziców, bo nam się tu graciarnia zrobiła :ico_oczko: Trochę się wpieniłam, bo czuję, że pojechał właśnie dzisiaj ze względu na wizytę mojej kuzynki i jej chłopaka. Oni są bardzo sympatyczni, ale niestety dwulicowi, o czym mieliśmy okazję się niedawno przekonać... W sumie to się do nas wprosili, no ale cóż. Nie będę koło nich skakać na pewno. Zrobię tylko jakieś ciasto, pogadamy chwilkę i odbębnione.
A wieczorkiem idziemy na andrzejki :-D To taka nasza tradycja, co roku organizujemy imprezkę z wróżbami w tym samym stałym gronie. W prawdzie tym razem będzie inaczej (bo bezalkoholowo - przynajmniej dla mnie), ale i tak się cieszę :ico_haha_01:
jak tylko autobus podjezdza to taki power dostaja
to fakt :-)
premia jest uznaniowa i jak nie będzie chciał, to nikt go nie zmusi do wypłacenia
no właśnie, dlatego wątpię żeby praca w tej firmie w dalszym ciągu to był dobry pomysł. Załóżmy nawet, że będzie wypłacał, to i tak w momencie, gdy mąż pójdzie na urlop czy L4, to nie będzie miał nawet 1000 zł :ico_noniewiem: Kurka, w porównaniu z tym co było do tej pory to jakiś koszmar :ico_zly: Poczytałam wczoraj trochę na ten temat i stwierdziliśmy, że odmówi podpisania tego aneksu, a to będzie równoznaczne ze zwolnieniem, dostanie wyprawkę w wys. dotychczasowych zarobków, normalną wypłatę za listopad, nadgodziny (a trochę ich zrobił) i ekwiwalent za urlop... wyjdzie całkiem imponująca sumka, tak żebyśmy mogli spokojnie przez 3 miesiące jeszcze mieszkać we Wrocławiu, a w ciągu tych 3 miesięcy, to powinien coś znaleźć nowego :ico_sorki: Jeśli by się nie udało musimy przeprowadzić się do teściów :ico_olaboga: Jak ja tego bym nie chciała :ico_placzek: Oby do tego nie doszło :ico_sorki:
Shiva, bardzo fajny prezent dostaliście od znajomych :ico_brawa_01:
meg, skoro nowa fryzurka tak poprawiła Ci nastrój, to warto była :-D
anusiek, miłego pobytu u rodziców :-)
[ Dodano: 2009-11-28, 11:55 ]
Shiva, super, że przywrócili porody rodzinne :ico_brawa_01: