geheimnis, Spelnienia wszystkich marzen!!!
Dziękuje ślicznie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:geheimnis - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spelnienia marzen,szybkiego porodu,grzecznego bobasa i szczesliwego donoszenia dzidziusia do terminu :ico_sorki:

- mniam :ico_szoking:zapiekanki pyszne kolega przywiózł :ico_oczko:
- ale to wasza sypialnia i wasza dzidzia :ico_nienie:Nic jej nie pasowało jak ustawiliśmy w sypialn
:ico_brawa_01: Gratuluję i wszystkie najlepszego dla AndrzejkaStawiam dzis za rozpoczecie 37 tygodnia i z okazji imienin mojego Andrzejka
Ja się z nią kłóciłam,mój tata też zwracał jej uwagę,nawet mój mąż się kilka razy odezwał a ta nic.Jak grochem o ścianę. :ico_puknij:Jeju,moja mama jak do mnie przyjezdza to sprzata obsesyjnie w kuchni,a to lodowke,a to czajnik ale jak by mi zaczela meble przestawiac,to :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Powiem ci, że akurat ten ciągły ból mnie zaniepokoił bo brzuch mi się nie stawiał, był miękki, tylko ten ból :ico_noniewiem: Bo skurcze to mam też już jakiś czas.lilo, czesc,widze,ze i u ciebie treningi macicy rozpoczete

no przecież to ja miałam taki sen :-)o jaki piekny sen mialas,juz druga jestes,na grudniowkach kolezance tez sie snilo,ze urodzilam
kurcze co sie dzieje... ja mialam dzisiaj to samoMnie coś kurcze prawie 2 godz. coś brzuszek bolał, na samym dole, takie ból a'la okresowy Przeszło, mam nadzieję że nie wróci
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość