mój ma skaze i nic mi nie kazali pic ani jeśc czy brac :ico_noniewiem:mikusia a nie dal ci lekarz jakiego preparatu zastępczego zamiast mleka? Czytałam,z ę takie sa i lekarz powinien przepisać. Ja jak z Kubą nie mogłam nabiału to miałam przepisany Bebilon Pepti i musiałam pić raz dziennie. Tyle, ze to jest dla dziecie mleko a podobno jest tez coś dla dorosłych.
nie bo bylam wtedy u innego lekarza bo moj na zwolnieniu i ta lekarka tak podejrzewala ale ja jej za bardzo nielsucham bo ona sama niewiedziala co malej jest od czego ta wysypka :ico_puknij:mikusia a nie dal ci lekarz jakiego preparatu zastępczego zamiast mleka?
jeszcze tak niedokonca bo podjadam troche sera zoltego :ico_wstydzioch: bo przeciez niebede jesc suchego chleba :ico_olaboga: :ico_puknij:No wlasnie szkoda ze nabialu nie mozesz jesc,
My mamy szczepienie 15 grudnia (jakoś się to liczy że od pierwszego szczepienia musi 44 dni minąć) jak na razie u nas wszystko OK jednak to nie są kolki tylko MACIUŚ miał zatwardzenia .... teraz kupki są codziennie minimum raz na dzień ... mleczko daję bebilon comfort (z zalecenia lekarza) i smyk potrafił zjeść 130 ml co 2 godziny :ico_szoking: teraz wytrzymuje 3 :-DSzczepienie 16 grudnia i szczepimy tymi alternatywnymi z mniejszą ilością ukłuć. Całkowity koszt tych szczepień to 440 zł. (do 1,5 roku).
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Milenka waży 4500!!
no wlasnie moze Kasia juz urodzila :ico_noniewiem: trzymam kciuki :ico_oczko:Ciekawe jak tam Kasia90. Dziś ostatni listopad;)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość