02 gru 2009, 09:16
hej khcane - ja tylko na chwilkę. wybaczcie, ze nie doczytam, ale zaraz musze się zwijać, siostra po mnie przyjeżdża i zawozi do...szpitala :ico_placzek:
wczoraj na wizycie okazało się, ze szyjka znowu płata figle nie dość, ze ma ledwo ponad 2 cm, to zaczyna sie robić rozwarcie ujscia wew. i musze być pod stałą kontrolą ktg czy to nie od skurczy i najprawdopodobniej pessar bedę miała zakładany :ico_placzek:
lekarz i tak pocieszał, ze z Jagą taką sytuację miałam juz w 20 tyg. a teraz dopiero w 28 a naogoł bywa odwrotnie, wiec dobrze wróży, ale wzmóc kontrolę trzeba
nie wiadomo jak długo poleżę, min. tyg., maximum...? w razie czego ma :ico_noniewiem: m obeicany urlop na swięta do domu wiec i tak Wam zyczenia złożę. tylko za Jaga to ja się chyba przez ten czas zabecze :ico_placzek: i to akurat w tym świądobrze,tecznym i przedświątecznym okresem
na dodatek u marcina tez sie wali, akurat teraz nie ma czasu, budowa musi przed mrozem być na tiptop wykończona, do tego jego beiżące obowiązki...wszystko spadnie na moja mamę dobrze, ze ja mam :ico_sorki:
jakby co - będe sie z wami kontaktować sms-ami... :-)