rowniez wiam cipuchy :-Daniaj84, Marcia777, witajcie na markach
papatylko wpadłam na chwilę powiedzieć dobranoc
to ci maly szatanek :ico_pocieszyciel:musze aski pilnowac, wczoraj juz rozciela warge, dzisiaj wielki guzior na czole.

najgorsze, ze chodzi niepwenie a wczoraj zaczela BIEGAC ja chyba wczesniej niz mi dane zejde z tego swiata. Jeszcze ktos mi w nocy do samochodu sie dobieral, wiem ze swieta ida, ale... dzwonilam na policje, przyjechali spisali protokol i tyle, ze zamieszanie na ulicy zrobili. Ostatnio tez ktos przejzdzal w nocy z mocnymi basami i muzyka, sprawdzali kto ma alarm, moj sie odrazu wlacza. a wcozraj tylko widzialam jak jakis bambo ucieka. :ico_noniewiem:to ci maly szatanek :ico_pocieszyciel:
no ja bym sie bala tak powiedziec hehehe.lepiej tak nie mów :ico_nienie: bo tu zboczuszki są :ico_smiechbig:

o kurczę :ico_olaboga: :ico_olaboga: dobrze,ze alarm masz to tak szybko się nie dobiorą :ico_sorki: :ico_sorki:Jeszcze ktos mi w nocy do samochodu sie dobieral, wiem ze swieta ida, ale... dzwonilam na policje, przyjechali spisali protokol i tyle, ze zamieszanie na ulicy zrobili. Ostatnio tez ktos przejzdzal w nocy z mocnymi basami i muzyka, sprawdzali kto ma alarm, moj sie odrazu wlacza. a wcozraj tylko widzialam jak jakis bambo ucieka.

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPppz reszta Ty o tym wiesz doskonale
ja tez mam tak co rokJeszcze ktos mi w nocy do samochodu sie dobieral,
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość