03 gru 2009, 12:58
hej laski widze ze powieksza nam sie grono ciezarowek lipcowych :ico_brawa_01: ja juz sie biore za dopisanie nowej kolezanki
pitra gratulacje :ico_brawa_01: miło ze do nas dołaczyłas! :-D
u mnie w miare ok, tzn ja czuje sie dobrze ale moja Karolina niby nie ma juz kataru jakis czas ale zatkany nos i przy tym sie meczy chrapie w nocy ... no dziecko mi sie chyba wykonczy, zmienilismy lekarke, leki mamy jakies w koncu porzadniejsze, teraz przejdziemy z kropli na wode morska bo musimy odetkac nos, antybiotyk konczymy dopiero w niedziele. niby zdrowa nic jej nie jest a tu antybiotyk trzeba bylo podac bo jak nie to znowu by mi sie dziecko na oddziale leryngologicznym znalazło... eh....
bylysmy dzisiaj na kontroli i jest w miare ok.
a tak po za tym to mieszkania nadal szukamy... czekamy dzisiaj na propozycje z biura i zaniesiemy tez swoje propozycje no i czekamy caly czas na znajomego czy on cos znajdzie.. oczywiscie nie siedze z zalozonymi rekami sama tez szukam.. zaraz bede dzwonic pytac o oferte czy jest jeszcze aktualna... taka oferta bez posrednikow za 138 tys zł.. czyli calkiem tanio tylko ciekawe co tam jest tak dokladnie w tym mieszkaniu zrobine bo jak nic to sie nie oplaca...
[ Dodano: 2009-12-03, 12:23 ]
pitra dopisana
julchik22, :ico_brawa_01: za skończony 11 tydzień! :-D
[ Dodano: 2009-12-03, 12:24 ]
ja jutro 14 skończe :ico_brawa_01: :-D :-D :-D