iw_rybka, No witamy :-D podziwiam za to długie spanko.Ja jakoś nie potrafię tak długo,bo potem wypluta chodzę.dzis się obudziłam o 6:30.wzięłam tabletki,nakarmiłam kota i się położyłam,ale zasnąć nie moglam.Tak sie tłukłam z boku na bok do 9:20.Potem poszłam meza obudzić,bo jeszcze po jego chorobie razem nie śpimy.
powyciagam ozdoby swiateczne,niech dziecko czuje,ze swieta ida,no i Mikolaj w niedziele chodzi :ico_oczko:
Mnie też już korci żeby powyjmować ozdoby,choineczkę.Ale to na meża muszę zaczekać bo to wysoko w szafie leży,a wspinać się nigdzie nie będę.
Przyszly mi dzis tez majteczki z siatki,wiec mam wszystko do szpitala :-D
No to super,mnie do szpitala zostały do kupienia tylko pieluchy dla małej.No i kosmetyki jeszcze (oliwka,krem do pupki) i to wszystko chyba :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2009-12-04, 17:50 ]
a wogole to musze wam powiedziec,ze mi piersi znowu urosly :ico_szoking: Zalozylam dzis stanik,ktory nosilam jakis miesiac temu i szok,za maly :ico_szoking:
Ja sobie kupiłam 1,5 miesiąca stanik do karmienia z zapasem wielkości,a on już teraz akuratny się zrobił.W dodatku znowu strasznie mnie piersi bolą.Co jakiś czas mi z nich leci,więc coś się z nimi zaczyna już powoli dziać.