04 gru 2009, 22:05
widze ze ucieklyscie???
lidziasc, kochana ja tez mysle ze czasem warto wyjsc osobno w koncu ja tez od czasu do czasu jade do znajomej na kawe wieczorkiem np sama :ico_oczko: tak wiec moze z 2 razy byl moj L na takiej meskiej imprezce ale bylo to u naszych znajomych wiedzialam gdzie i z kim jest :ico_oczko: chodz ufam mu bardzo to zazdrosna jestem musze przyznac :ico_wstydzioch: taki typ ze mnie i tyle :ico_noniewiem:
a jesli chodzi o wyprawke to brakuje Lozeczka pieluch testrowych i skarpetek :ico_haha_01: haha no i kosmetykow a tak juz wszystko w szafie lezy rozmiarami poukladane a wozek gotowy do pierwszego spaceru haha a to jeszcze 4 miesiace :ico_puknij: ale ja tak mam lubie byc gotowa i zwarta :-D
[ Dodano: 2009-12-04, 21:09 ]
wisnia3006, Kubus tez sprzata wiesz nawet calkiem niezle a jak juz cos chce i mowie mu ze dopiero jak sprzatnie to robi to blyskawicznie i bez gadania :ico_haha_01: haha u niego wszystko ma swoje miejsce i on jak sprzata to wie gdzie ma byc kazda zabawka i tam ja odklada wiec nie musze po nim poprawiac :ico_brawa_01: