07 gru 2009, 13:09
Cześć Dziewczyny :-)
Ciężka noc dziś za mną, coś spać nie mogłam... W dodatku mama dziś do mnie dzwoniła, że tacie przerwali chemię, bo nie widzą już sensu jej kontynuowania... :ico_placzek: Mama mi mówiła, że wczoraj tata się jej pytał, czy przyjedziemy na święta już z Malutką :ico_placzek: Ryczeć mi się chce strasznie. Zapomniałam Wam napisać, że w pracy męża dziś się dopiero tak do końca wyjaśni, bo prezes w piątek nie przyjechał, tylko dzwonił. Już wie, że nie przyjmą aneksów i chce ponoć zostawić 3 na starych warunkach, a 2 zwolnić :ico_noniewiem: A ja wiem, że mój mąż pójdzie na odstrzał, bo nigdy d... nie lizał jemu, tak jak reszta miała to w zwyczaju
meg, fajnie, że wczorajszy obiadek taki udany :ico_brawa_01: A co do łamliwości paznokci, to ja myślałam, że to dopiero podczas karmienia takie efekty się pojawiają, a tu proszę... Spróbuj pomoczyć dłonie w letnim wywarze ze skrzypu.
patisiaaa, no mąż miał super mikołajki :ico_brawa_01: Ja już mojemu zapowiedziałam, że jak do soboty nie urodzę, to działamy ostro ;-P
anusiek, Mąż nieładnie się zachował :ico_nienie: , ale najważniejsze, że potrafiłaś mimo tego pozostać spokojna :ico_brawa_01: Respekt :-)
Monika 25, powodzenia z autem i precz infekcjo!!! Ja też mam wrażenie, że wcześniej urodzę, ale jakoś z dnia na dzień mniejsze... :ico_noniewiem:
Pruedence, na razie postaraj się nie zadręczać wizją przenoszenia. Chyba każda z nas się tego boi, ale zdecydowanie lepiej spokojnie do tego podejść. Co ma być to będzie, a będzie na pewno dobrze :-D
dorotaczekolada, kurcze, to widzę, że teściówka ro ciężka kobieta :ico_olaboga: musi Wam się ułożyć szybko, żebyście mogli sami zamieszkać! Wszystkie trzymamy za to mocno kciuki. Brawa dla Ciebie i Lenki za skończony 38 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
anetka607, :ico_szoking: może dzisiaj urodzisz :-D Zazdroszczę i trzymam kciuki :-)
Z tego co Shiva pisze, to może i ona dzisiaj już będzie z Justynką :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-12-07, 12:18 ]
patisiaaa, powodzenia :-D