ja tez wkleje pare fotek
acha wydaje mi sie ze moja Zuzia bedzie miec tez rude wloski jak Wiki i prawdopodobnie krecone hehe
bo jak sie spoci kreca sie jej no zobaczymy :-D
acha przyznali nam becikowe:-)
wlasnie przyszla decyzja
zaraz zmykam Zuzi wyrobic ksiazeczke zdrowia zeby byla na szczepienie
buziaki
[ Dodano: 2009-12-10, 11:36 ]
KOBITKI ZAŁOŻYŁAM WŁAŚNIE OBRĄCZKĘ:)
superr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co do tabletek to ja zdaje sobie sprawe ale jesli zobacze ze tyje odstawie je takze spoko
zreszta kazda kobieta inna :ico_oczko:
a co do zastrzykow to moja kumpela brala i z chudziutkiego kosciotrupa przytyla 15kg-20kg takze ja sioe bardziej boje o zastrzyki bo dostajesz je na 3 miesiace :ico_olaboga:
Czyli kawa zbożowa działa mlekopędnie? ja piję jeden, dwa kubki dziennie.
no ja tez bylam w szoku wszelakie bawarki,kawy zbozowe dzialaja mlekopednie i ja tez pilam tylko jeden dwa dziennie ale teraz moje cycki niesa jzu takie wielkie i mlekiem napchane :-D
[ Dodano: 2009-12-10, 11:41 ]
Dziewczynki pytałam ostatnio, ale mało nas było i nikt nie odpisał. Czy macie jakiś dobry przepis na tort na dużym biszkopcie.
ja mam stronke fajna mozesz zajrzec fajne tam sa przepisy
http://www.wielkiezarcie.com/
a co do tej nerwowki to ja tez tak mam z Wiki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: wszystko mnie drazni ze nie umie sie nagle ubrac ze niewie gdzie co lezy wogle jakas masakra i ostatnio za duoz na nia krzycze :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nawrt moj B zauwazyl i mnie upomnial jakas taka rozdrazniona jestem :ico_noniewiem:
mam nadzieje ze to tylko chwilowe :ico_olaboga: