10 gru 2009, 20:35
Jestem Kochane! Dzięki wszystkim za wsparcie! :ico_sorki:
Właśnie wróciłam od lekarza. No i wszystko jest w porządsiu! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mąż był dzisiaj ze mną po raz pierwszy, a dzidziuś fajnie się obrócił do nas twarzyczką i pomachał rączką :ico_brawa_01: Ależ to cudne było! Ginek wykluczył wady genetyczne. Zapytałam go też delikatnie o łożysko i czy ogólnie wszystko jest w porządku, bo coś tam wczoraj nieopatrznie ciężkiego podniosłam i mnie brzuszek zabolał - nie chciałam opowiadać całej sytuacji, bo oczywiście o niczym nie powiedziałam wczoraj mężowi - miałabym 2 tyg prawienia "kazan'", więc tak delikatnie to ujęłam. Ale lekarz powiedział, ze nic złego się nie stało i że wszytsko jest ok! :-) Aż mi ulżyło. Powiedział też, że coś tam jest miedzy nogami, no ale że to cos na tym etapie rozwoju i u dziewczynek i u chłopakó wygląda podobnie, a dokaldnie nam powie kto to będzie za miesiąc :ico_brawa_01: , choć jego wstepne podejrzenia są że chłopak :ico_oczko: No i tak, moje drogie. Kamień spadł mi z serca :ico_sorki:
aga, fajnei Cie widzieć! :-)
Nicola, co tam z mieszkankiem, bo kciuki już bolą :ico_oczko:
mmarta, jeszcze troszkę i będziesz wiedziała na pewno kto siedzi w brzuszku :-D
Martalka, dobrze, że napisałaś o tej nospie. Ja szczerze mówiac tez myślałam, że to jest bezpieczny lek, a tu masz. A Skarbów masz przecudnych!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Myślę, że jak dorosną to będą mieli niezłe powodzeniu u dziewczyn, bo są baardzo przystojni!!! :-D Ba... pewni już mają :ico_oczko: