Witajcie
unas sniegu nasypało :ico_olaboga:
Wiki szczesliwa ale jest strasznie mroznie brrr
kurka boje sie ze Wiki bedzie chora juz ma troche katar ale teraz zaczela kaszlec :ico_placzek:
takze juz powiedzialam jej ze absolutnie nie podchodzi do Zuzi wiem moze drastyczne ale niemam zamiaru przebywac niedaj Boze w swieta w szpitalu :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
takze musze je odseparowac poki Wiki niewydobrzeje
matikasia,
kilolek, wow ale wasze dzieciaczki fajnie przybraly juz takie duze sa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kasia90, witaj Kingusia jest przeslodka teraz czekamy na wiesci co u ciebie i jak sobie radzisz :-D
No i wszystkie już rozpakowane
chyba nie tak mysle ze zostala jeszcze
Patiasiaa ale jej dawno niebylo trakze moze juz urodzila :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
kilolek, kurka po pierwsze zaden wstyd w tej ksiegarni przeciez to sie stalo niechcacy a ty niemasz oczu do okola glowy a \co masz dziecko do wozka lub siebie przywiazac :ico_puknij: zeby nienabroilo
spokojnie nieprzejmuj sie tym
a co do sklepu to ja tak samo robie z Wiki i z Zuzia
przeciez niebede ich rozbierac w sklepie czy aptece jak tylko na chwilke
kurka co za ludzie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: zawsze musza sie wtracac a ta matke to bym chyba opieprzyla ze niejest wcale lepsza jak dzieci nawet nierozbierze a potem chore :ico_olaboga: :ico_olaboga: co za idiotka z tej baby :ico_zly:
a ten dziadek nie lepszy az noz sie w kieszeni otwiera :ico_zly: :ico_zly:
nieprzejmuj sie wazne ze ty wiesz co dla twoich dzieci najlepsze ja tak samo robie takze niejestes jedna :-D :ico_brawa_01: :-D
U nas masakra po szczepieniu mały niespokojny od szczepienia przespał max 1 godzinę po kąpieli a tak to co kilka minut się budzi i woła o cyca przy którym natychmiast zasypia
jakbym slyszala o mojej tak samo bylo we wtorek malutka niemogla zanac tylko poplakiwala i przy cycku tylko zasypiala
ale teraz juz lepiej :-D
matikasia, kochana co do twych komplecikow to mnie tez sie podobaja ale ja mysle ze jak bedziesz miec wloski zrobione to bedzie to inaczej wugladac a ty bedziesz sie lepiej czula
ja przynajmniej tak mam ze jak wracam od fryzjera i mam wloski zrobione to i wszystko lepije pasuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jest naprawde dobrze troche usmiechu i bedzie oki :-D :-D
ja uciekam bo Zuzia sie budzi na cycorka :-D