leona, Netto?To samo co w Polsce?
Ja dzis caly dzien w lozku spedzilam,teraz ide sie wykapac i dalej polezec.A jutro wizyta u gina i podobno USG,zobaczymy :ico_noniewiem:
mam nadzieje, ze odpoczywalas, a nie dlatego, ze sie rozchorowalas :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:Ja dzis caly dzien w lozku spedzilam
to super, nie bedziesz sama w domku siedziec :-) moj ma wolne od przyszlej srody do nowego roku, a po porodzie bedzie mial 4 tygodnie urlopu :ico_brawa_01:mąż zaczął właśnie 2 tygodniowy urlop
- dokladnie,moj ma to samo.A jak widzi dziewczyny w teledyskach jak tancza,to smiechu tyle,bo on oczywiscie nasladuje :ico_oczko:Tylko usłyszała muzyczkę,nawet w reklamie,od razu zaczynała wywijać bioderkami.Fajne są takie dwuletnie maluchy :ico_haha_01:
- hi,hi - no widzisz :ico_oczko:Myślałam że pod sufit podskoczę ze szczęscia.A tak się martwiłam.Ufffff.
wzięłam swoje tableteczki magiczne i przeszło. :ico_sorki:
A pod wieczór ubraliśmy z mężem choinkę
same radosne wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:j mąż zaczął właśnie 2 tygodniowy urlop,

No to będziesz miała Kogo rodzić.Niezła dzidzia ci w brzuszku rośnie.bylam dzis na USG - mala wazy juz 3600,ale lekarz mowi,ze pewnie jak sie urodzil bedzie miala 4 kg :ico_oczko:
Gratulacje :ico_brawa_01:Stawiam cisteczka za 39 tydzien :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość