i ja sie na chwilke melduje :-)
wczoraj ubralam w koncu choinke, a dzisiejszy dzien spedzam w kuchni. W poludnie byla u mnie polozna, zrobila mi akupunkture, rowniez na dloni, bo co noc cierpnie mi prawe ramie i dlon wtedy boli...
Humorek lepszy, Krystek na antybiotyku, ale już lepiej
no to super, jest szansa na wesole swieta :ico_brawa_01:
Nie bardzo mi się tro podoba, ale postanowiłam sobie że nie będę marudzić i jakoś to przetrzymam.
dobre postanowienie swiateczne :ico_oczko:
Byłam wczoraj również na USG.Wszystko jest ok.Mała waży już 2942g jest prawidłowo ułożona
czyli wszystko rozwija sie tak jak nalezy :ico_brawa_01:
Ja na święta robię ciasta i sałatki, na "grubsze" dania jadę do rodziców i teściów
bardzo praktyczne rozwiazanie :-) ja mam, niestety, za daleko do rodzicow, a tesciowie spedzaja swieta u corki w USA, zostalismy my i rodzenstwo meza z rodzinami, czesc (3 osoby) przyjedzie do nas na wigilie, czesc (tez 3 osoby) dojedzie jeszcze w 1 dzien swiat
U nas ok zapis ktg prawidłowy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to teraz moga sie zaczynac swieta :-D
u nas chyba nie bedzie bialych swiat
u nas temp. tez na plusie i snieg sie topi...
moj maz zaraz zabiera sie za robienie pasztecikow drozdzowych, cos czuje, ze bede mu musiala asystowac :ico_haha_01: ja na razie zrobilam krokiety i jarzyny do ryby po grecku, zaraz zabieram sie za reszte :-)
[ Dodano: 2009-12-23, 15:39 ]
martwię się o Rybkę bo napisałam Jej dwa smsy i cisza :ico_noniewiem: ...
..może po prostu jest zajęta...
tez juz sie zastanawialam, co u naszej Rybki, moze przygotowuje swieta :ico_noniewiem: