28 gru 2009, 18:32
Shiva cały czas trzymamy kciuki za Justynkę :-) i za Ciebie oczywiście :ico_haha_02: będzie dobrze Kobitki i wkrótce wrócicie do domku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Anusiek wielkie wielkie gratki dla Was!!! Oby Piotruś Ci się zdrowo chował, słodki i uroczy szkrabik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szybko wracajcie do domku!!!
Iw rybka nadszedł Twój czas... :ico_szoking: p o w o d z e n i a i z d r ó w k a !!! :-D
Inia będzesz mieć pokarm... dużo pokarmu, aż za dużo momentami. zobaczysz :ico_haha_02: nasze organizmy są mądre i dają radę... Twój też sobie poradzi!!!:ico_sorki:
[ Dodano: 2009-12-28, 17:34 ]
u mnie była dziś położna... miła w sumie. szybka tylko... nie zdążyłam zadać żadnych pytań i już jej nie było.
zwróciła uwagę aby częściej przemywać pępek i żeby między nogi wkładać pieluchę tetrową ze względu nastawy biodrowe. w książeczce zdrowie w zaleceniach szpital wpisał usg stawów w 6 tygodniu. jeszcze jak byłam w szpitalu też dało mi to do myślenia, ale koleżanka z sali miała identycznie więc sądziłam, że to rutynowe badanie.
[ Dodano: 2009-12-28, 17:39 ]
ona twierdzi jednak, że nie. rutynowa jest podobno tylko kontrola a nie zalecenie usg także mam małe zmartwienie. zobaczymy co powie jutro doktór.
natomiast problemy ze skórą zlekceważyła. powiedziała, że samo przejdzie... . eh sama nie wiem już co o tym myśleć.
byłam dziś też na zdjęciu szwów. trafiłam na świetną położną, mojego anioła, który się mną zajmował przez pierwszych 12 godzin po cesarce :-D naprawdę na kobieta była rewelacyjna. dbała tak o mnie, że mimo bardzo bardzo fatalnego samopoczucia czułam się bezpiecznie. i zaglądała do mojej małej... czy wszystko ok :ico_brawa_01: