Witam po dlugiej nieobecnosci
uans ogolnie wszystko oki nadal karmie co mnie cieszy i mam nadzieje ze juz zadnego zapalenia piersi niebede miec :ico_nienie: :ico_nienie:
Zuzia ładnie przybrala jak miala 7 tyg przytyla 1200gr takze fajnie
ale bylismy dzis na wazeniu i okazalo sie ze po 2 tyg przybrala tylko 200gr :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
i mysle ze to przez to ze od fwoch tyg,spi od 22-5, 6 rano i wydawalo by sie ze fajnie ale chyba jednak jest brak tego jednego karmienia i bede musiala od dzis nastawiac sobie budzik i wybudzac malutka i karmic
i za dwa tyg mamy przyjsc na wazenie i zobaczymy
oby tylko przybrala :ico_placzek:
ogolnie jest ruchliwa,macha fajnie raczkami i nozkami usmiecha sie slodko,i gada do Teletubisia (chyba dlatego ze jest czerwony) no i na scianie mam namalkowane biala farba rysunki od Kubusia Puchatka to sobei do nich gada smiesznie to wyglada i fajnie sie tego slucha :ico_oczko:
takze widze ze rosnie bo ciuszki juz musi nosic na dl na 68 bo na 62 sa w sam raz :ico_olaboga: tylko niejest takim pulpecikiem jka inne dzieciaczki :ico_noniewiem:
no ale najwazniejsze ze jest zdrowiutka
unas Swieta minely dobrze nigdzie niewychodzilsimy bo Wiki jest chora :ico_chory: takze z jednej strony dobrze a z drugiej szkoda mi bylo Wiktorki no ale trudno jest na natybiotyku i wychodzic niestety niemogla i niemoze jeszcze przez pare dni
bylsimy dzis na kontroli i nadal jest chora
a Zuzia ma plesniawki takze Nystatyna musze smarowac :ico_oczko:
niedawno mielismy tez ciemieniuszke taka leciutka ale smarowalam malutkiej parafina i wtedy czesalam wloski i wszystko ładnie zeszlo :-D
Sabcia, widze ze twoja to tez kruszynka ale jest przeslodka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
bigottka, wow twoja Wikusia juz taka duza super tylko pozazdroscic i taki duzy cukiereczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co do kupek to ja tez karmie piersia i moja robi kupki tak raz dziennie albo czasem ma przestoj jednodniowy
pytalam raz poloznej i mowila ze przypiersi tak moze byc i ze niemam sie niczym martwic ze nawet moze niezrobic przez tydzien :ico_szoking:
Ewka_82, fajnie ze uwas wszystko dobrze i Pawelek ładnie spi no i super ze juz po chrzcinach widzialam fotki na n-k :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wkleje pare fotek