Witam serdecznie
myssa, Witamy na styczniówkach :ico_brawa_01:
Mnie parę dni temu zaczepiła sąsiadka i mówi "to już tak 7. miesiąc chyba co??????" :ico_haha_01: :ico_oczko:
Wszystkie mamy zgrabne brzuszki po prostu i tyle :ico_oczko:
Mnie koleżanka pojechała maksymalnie i stwierdziła że ona to taki brzuch jak ja to miała pod koniec 6miesiąca (chyba żart jakiś :ico_puknij: ) ,no tyle że ona prawie 30kg przytyła w ciąży.
Za to ostatnio jak byłam na KTG to mnie 2 położne pochwaliły,że mam bardzo ładniutki brzuszek i że przytyłam książkowo,więc tylko się cieszyć :ico_oczko:
Wczoraj na forum widziałam rybkę i Patrycję, więc chyba wyszły ze szpitala, może zajrzą do nas :ico_brawa_01:
No pewnie wpadną,jak już się troszkę zorganizują po przybyciu nowych członków rodzinki. :-D
ja ledwo na oczy patrze, dzisiaj w nocy chyba w ogole nie spalam, polozyc sie i tak nie moge
Jeny,współczuję Ci.Oby coś dala ta dzisiejsza wizyta bo ty się wykończysz jeszcze przed porodem. :ico_olaboga:
Za to ja dzisiaj spałam jak dziecko.Męża nie było-dyżur nocny,więc mialam całe łóżko tylko dla siebie.No i co dziwota do WC wybrałam się tylko raz :ico_szoking: Ale budziłam sie częściej bo mnie delikatne skurczyki chwyciły,ale szybko przechodziły więc szłam spać dalej :ico_brawa_01:
Wniosek taki,że lepiej mi się śpi jak mojego męża nie ma,ale jemu chyba tego nie powiem,bo mu sie przykro zrobi :ico_noniewiem:
A powiedzcie dziewczyny ile wam odchodził czop przed porodem i czy tak długo??
Ja z pewnością nie pomogę,bo sie na tym nie znam kompletnie. :ico_placzek:
myssa napisał/a:
Pierwszy termin porodu miałam na 31 grudnia a teraz na 14 stycznia:)
myssa napisał/a:
termin mam na 24 stycznia:)
A czemu masz takie różne terminy??? :ico_olaboga:
podejrzewam ze termin jest na 14,a ten 24 styczeń to może zwykły błąd klawiaturowy :566: :566: :566: