dokladnie :ico_oczko:teraz to juz tylko czekanie nam pozostalo
najwazniejsze ze juz nam nieduzo tego czekania zostalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no dokladnie :ico_szoking:az ciezko w to uwierzyc, ze to juz tuz tuz... U Ciebie teoretycznie tylko 5 dni, u mnie 8 :ico_szoking:
ja 11ego :ico_oczko:ja 27.05 testowalam po raz pierwszy :-D
to by sie zgadzalo z tym 24tymCzasami co prawda nie chce mi sie wierzyc w to co on mi mówi;/..Ostatnią miesiączke miałam 18 kwietnia:)
A to skąd się wziął ten pierwszy termin na 31. grudnia???tak powiedział mi mój gin:)...Czasami co prawda nie chce mi sie wierzyc w to co on mi mówi;/..Ostatnią miesiączke miałam 18 kwietnia:)
Oj, ciekawe, ciekawe :ico_oczko: Teraz się trochę dłuży to czekanie a potem dni będą lecieć, że hej - nie obejrzymy się jak roczek będziemy obchodzić :ico_haha_01: :ico_oczko:ciekawe, kiedy dzieciaczki sie namysla :ico_noniewiem:
lada dzien bedziesz tulic synka :ico_brawa_01:.A ja tak naprawde bym już chciała żeby Mateusz był z nami
cos sie zdecydowac nie moze, czy chce byc twarda, czy miekka :ico_haha_01: i rozwarcie juz masz, nic dziwnego, ze czop wypada. U mnie cisza...szyjka "pol" miekka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość