meg, sprawa z cukrem u malej juz jest zakonczona.Przez ten tydzien w szpitalu na wlewach z glukozy unormowali wszystko.Jedyny klopot,to ten bark - 20 stycznia mam wizyte u rehabilitanta,zobaczymy co powie :ico_sorki:
Kurcze,wspolczuje,ze taka wykonczona jestes,wiem cos o tym,w szpitalu tak mialam,teraz jest super,mala budzi sie w nocy co 3 godzinki i zaraz po jedzonku zasypia.Az sie boje,co bedzie pozniej,jak czytam,ze wasze maluszki w nocy takie harce odstawiaja :ico_szoking:
herbata z czerwonego krzewu.
- a ta herbatke znam i bardzo lubie :ico_brawa_01:
Poczekam na wizytę położnej,
- do mnie jutro przychodzi...
inia1985, sliczna corcia,tatus jaki dumny :-D ,a moja Zuzia rzeczywiscie miala ciezki start,ale wierze,ze zycie przez to bedzie miala lekkie :ico_sorki:
mala jak sie naje to zasypia,wogole nie placze duzo. tylko przewijania nie lubi :ico_noniewiem:
- to tak jak Zuzia :ico_oczko:
Pruedence, Ty mi lepiej napisz,jak to sie stalo,ze zaraz po mnie urodzilas????Tak marudzilysmy i prosze,dzieciaczki grzeczne szybko wyskoczyly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a gdzie takie cudko sie nabywa??
- ja kupuje w supermarkecie :-D
iw_rybka, dobrze ze juz w domu, z mala na pewno bedzie dobrze
- dziekuje :ico_haha_01:
i sie dziwic czemu zarlokowi cyce nie wystarczaja :ico_oczko:
- hi,hi.Moja poki co zadowolona z samych piersi.Karmie na zmiane,jedno karmienie jeden cycus,nastepne drugi i starcza jej.A zarlok jest straszny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
inia1985, wazne,zeby jesc i duzo pic,do tego pozytywne nastawienie i bedzie mleczko.Ja sobie popijam Karmi karmelowe,mi na laktacje pomaga.Mleka mam sporo,mam nadzieje,ze tak zostanie :ico_wstydzioch:
U nas dobrze,malutka budzi sie w nocy co 3 godzinki na jedzonko,zjada i dalej spi. :-D W dzien tez sporo spi,grzeczna jest i taka kochana,a tatus zakochany w coruni :ico_oczko: