Witam i ja
My dziś mielismy okuliste wszystko wporzadku ale Idka płakała strasznie przy badaniu bo miała zakładane rozwórki do oczek :ico_placzek: wczesniej łagodniej przechodziły te badania ale teraz ma juz wieksza swiadomosc tego ze ktos przy niej grzebie :ico_noniewiem: no i jeszcze usg oczek robiliśmy ale to juz bez problemu teraz za dwa miesiące kolejna wizyta. Miałyśmy dziś iśc na szczepienie ale tak długo byliśmy w tym szpitalu że juz nie zdążyliśmy - spróbuje jutro choć nieprzyjmuja dzieci zdrowych ale może zrobia nam wyjątek :ico_noniewiem:
Magda33, - może rzeczywiście Zosieńka nie ma poprostu dziś ochoty na jedzonko , skoro piszesz że jest roześmiana to napewno wszystko w porządku u nas czasem tez zdarzały się dni kiedy Ida gardziła jedzeniem a na drugi nadrabiała. Mam nadzieje że u was tak samo bedzie
ale powoli się rozruszam , ból przejdzie i dojdę do formy
pewnie ze tak nim sie obejrzysz a wrócisz do formy
wiolaw, - u Karolka to rzeczywiście problem z ciemieniuchą bo ma takie bujne włoski :ico_noniewiem: Idka ma takie krótkie że ledwo widac że sa :ico_haha_02:
[ Dodano: 2010-01-06, 19:23 ]
Ewka82 - Pawełek sliczny chłopczyk :ico_brawa_01: ale najlepsze zdjęcie to z pieskiem - ma stroża :-)
Sabcia - Nicol pieknie sie bawi :ico_brawa_01: ślicznotka mala :-)
emikaw85 - biedna Juleczka mam nadzieje ze masc pomoze i obedzie sie bez dermatologa :ico_noniewiem: