27 mar 2007, 17:34
oj dziewczynki,
maja,nie martw sie @,bo podczas karmienia piersia,to roznie moze byc,ja karmie nadal,ale dokarmiam Mala w nocy i pojawil mi sie @ po 3 miesiacach od porodu,jak narazie regularnie z zegarkiem w reku,co do spiralek,plasterkow to narazie odpada,bo za 3 miesiace mam koscielny slub i chrzciny Malej,niestety ale moj organizm jest tak zbudowany,ze po hormonach tyje,niezaleznie jakich,wiec narazie extra kilogramy sa mi nie na reke,zwlaszcza,ze po porodzie zostaly mi jakies 2
a poza tym u nas Mala miala szczepienie 2 tygodnie temu i zrobilo sie duze zgrubienie na nozce w miejscu szczepionki,bo tutaj dzieci dostaja szczepionki w uda z przodu,zaczelam sie martwic,ale piediatra powiedziala,ze wlasnie po tym szczepieniu moze tak byc,szkoda,bo mam wrazenie ze Nicolke to boli
_Kasik_23 widze,ze jestes tu nowa fajnie,ze klikasz z nami,moja Mala jest starsza od Twojego Piotrusia jakies kilka dni,zapoczatkowala ten miesiac,bo jest z 1 listopada :-)
[ Dodano: 2007-03-27 ]
fajnie,ze mozna tu sobie tak dyskutowac Kochane
[ Dodano: 2007-03-27 ]
a _Kasik_23 wyczytalam,ze Twoj Piotrus wazyl 4000 gr,podobnie jak moj wielkoludek,tylko,ze Nicolak miala jeszcze wiecej 4210 gr i 53 cm ,fajnie calkiem podobnie