hejka :-D
My już jesteśmy we Wrocku :-D u rodziców było super, tyle prezentów od ciotek uzbieraliśmy, że masakra :-D W dodatku mamuśki same pyszności robiły. Zostalibyśmy do niedzieli, ale jutro mam rozdanie dyplomów :-) tylko w co się ubrać... muszę póki Wiki śpi pokombinować troszeczkę :ico_oczko: A tak stwierdziłam wczoraj, że póki co to nasza Córcia jest baaardzo grzeczna i potrafi się przy gościach ładnie zachować :-) A mój Mąż słyszy Maleńką w nocy :-)
Pruedence, to nie jest reguła, że przy drugim dziecku ciężej dojść do siebie. Może będzie wręcz łatwiej, bo oprócz opieki nad Adasiem, będziesz ganiać za swoją drugą Iskiereczką :ico_haha_01: fajnie, że mąż Ci umożliwi pójście na fitness :ico_brawa_01:
meg, super, że Córcia była grzeczna wczoraj :ico_brawa_01: I oczywiście wielkie brawa za skończone 4 tyg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Fajnie, że są takie zajęcia :-D
barbapuppa, świetny pomysł :ico_brawa_01: Ja, aż wstyd się przyznać, mam fioła na punkcie zdjęć Wikunii, wszystkim w koło bym je pokazywała :ico_wstydzioch: Też tak macie? :ico_haha_01:
jak sie urodzila to wyglądała jak chomik :ico_oczko:
słodki chomik :-D Moja przypominała mi po porodzie eskimoska z Epoki lodowcowej :ico_oczko: Jak Wam nocka minęła?
anetka607, my dziś planujemy Małą na całą noc położyć w łóżeczku. Oby poszło tak dobrze jak u Ciebie :ico_sorki:
dorotaczekolada, faktycznie spanie z dzieckiem jest dość wygodne, bo można przysypiać karmiąc. Dorota, daj znać czy coś się ruszyło w kwestii pracy twojego męża. Mój dostanie w poniedziałek wypowiedzenie :ico_placzek: Zamykają w lutym oddział wrocławski... Wszyscy już dostali wypowiedzenia, więc pewnie jak mąż wróci po tatusiowym, to też na niego ten piekielny świstek czeka :ico_zly: no to teraz czeka nas to samo co Was... mieszkanie u teściów :ico_olaboga: chyba, że do końca miesiąca Mąż coś znajdzie, ale wątpię... bo szuka już od listopada :ico_noniewiem: