a nie traktują cię bardziej ulgowo? U nas jak był egzamin to goście pytali czy nie ma Pani w odmiennym stanie :) Jeżeli była to od razu dostawała 5 Kiedyś był przypadek że dziewczyna się zestresowała i zaczęła rodzić
no nie wiem jak to będzie na egzaminach,ale nie nastawiam się na ulgowe traktowanie.Promotorka idzie mi na rękę i kontaktujemy się mailowo,nie muszę jeździć na seminaria.W sobotę jeden doktorek dał mi zaliczenia wcześniej,bo spytałam czy jest taka możliwość i się zgodził,a nawet zapytał kiedy rodzę i życzył powodzenia.Na angielski też nie chodzę,bo babka wyrozumiała.Wczoraj miałam 2 zaliczenia i jedno dobrze mi poszło,bo napiszałam na 4,5 pytania,a było 5,więc zaliczę napewno,ale to drugie nie poszło mi dobrze,bo facet pytania takie straszne dał,że szok :ico_szoking: po zajęciach poprosiłam go żeby mi zerknął w pracę i powiedział,że niestety nie może mi zaliczyć i mam w sobotę przyjechać i poprawić.Mógł być bardziej wyrozumiały,no ale trudno i na dodatek jego żona też biega z wielkim brzuchem,bo drugiego dziecka się spodziewają.Jakoś to muszę przetrwać.
[ Dodano: 2010-01-18, 12:42 ]
madzia mnie masa rozstępów w pierwszej ciąży wyszła pomimo stosowania kremu :ico_zly: teraz już nie przybył ani jeden i niech tak zostanie,a brzucho napięte i swędzi skóra.
[ Dodano: 2010-01-18, 12:48 ]
polecają też Mustelę,ale cenę też ma wysoką