I już po strachu :) drugi fakultet w kieszeni.
no to gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
NICOLA_22 gdybym miała wybierać między zdrowiem dziecka a jego płcią, to w zasadzie wyboru nie ma, bo to głupota wybierać. Dla mnie też zdrowie dzidzi jest najważniejsze i jestem pełna podziwu dla takich rodzin jak Wasza, która mimo trudów zwiazanych ze zdrowiem dzieciątka jest razem, silna i kochająca się :ico_haha_02: życzę Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia
dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to zdrowie sie przyda jak najbardziej :-)
wiesz mi nie chodzi tez o to ze w ogóle marzenie o konkretnej płci dziecka jest złe... absolutnie.. ale uwazam ze zadna z płci nie jest ani gorsza ani lepsza. najwazniejsze jest to zeby dziecko urodziło sie zdrowe .
ja poprostu znam rodziny w ktorych urodziło sie np.pod rząd 5 - 6 chłopców , zdrowych chłopców a rodzice dalej niezadowoleni próbują do skutku spłodzić dziewczynke... niektórzy ludzie nie maja problemów z chorobami dzieci i nie potrafia docenic tego ze maja zdrowe dzieci tylko patrzą na swoje marzenia o tym zeby nastepne dziecko było takiej anie innej płci ...
ja oczywiscie wiem ze u nas nie ma tu na forum takich dziewczyn ktore w ten sposob mysla, tylko chciałam przedstawic swoj punkt widzenia i to co uwazam za najwazniejsze.
ja gdy zaszłam teraz w ta drugą ciaze nie myslałam ani przez chwile zeby moje dziecko było np. chłopcem albo dziewczynką tylko cały czas sie modle o jego zdrowie.