Awatar użytkownika
Magda33
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sty 2010, 10:59

jak już się pokarze to czas stara się poświęcać dzieciom
ale sam się stara, a mojemu trzeba o tym powiedzieć, bo sam od siebie to rzadko kiedy. :-D

[ Dodano: 2010-01-27, 10:11 ]
kurczę, ale ja dzisiaj narzekam - to chyba przez ten ból głowy :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

27 sty 2010, 11:26

bo sam od siebie to rzadko kiedy
u mnie niestety to samo :ico_placzek: potrafi siedzieć i grać na głupich gierkach a dzieci płaczą :ico_sorki:

A ja dzisiaj mam zły dzień i siedze i normalnie źle mi :ico_sorki: to wszytsko przez tą paskudną pogode że wyjść nie można za drzwi bo głowa zamarza.
Sabcia zazdraszczam pogody!!!

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 sty 2010, 11:28

Witam!!!
Kurcze co do mezusiow to musze wam powiedziec ze moj to jest superancki, nie dosc ze gotuje pysznie i lubi to robic zreszta caly czas w kuchni siedzimy bo lubimy eksperymentowac to do malej garnie sie strasznie jak przychodzi niedziela to ja szybko obiadek robie bo zaraz na spacer jedzie salbo jedziemy to zalezy =, przychodzi z pracy bierze mala i ja karmi przewija a ja mam odpoczywac :) przekochany jest

[ Dodano: 2010-01-27, 10:30 ]
Slyszalam o tych waszych mrozach i nie zazdroszcze - kocham snieg i zime ale tez juz bym miala dosc

[ Dodano: 2010-01-27, 10:39 ]
Dodaje troszke foteczek z wczorajszego spacerku - w wozku jeszcze mialam spiworek bo troszke jeszcze chlodku jest ale jest juz znacznie pszyjemniej
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wspolne ogladanie bajek
Obrazek

Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

27 sty 2010, 12:01

Sabcia, słodka :ico_brawa_01: córcia!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

27 sty 2010, 12:45

Rany dziewczyny ale jestem wsciekla :ico_zly: orbitek mi szczelil na spawaniu chyba za gruba jestem na ten przyrzad ale jestem zla chyba sie zaplacze :ico_placzek:

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

27 sty 2010, 12:48

Sabcia, widzę że tak jak u mnie dwójka relemaniaków :ico_oczko:

dziś już troszkę mniejszy mróz , ale jeszcze trzeba siedzieć w domu i śnieg zaczyna padać :ico_noniewiem:
ZIMO PRECZZZZZZZZZZZZZ

[ Dodano: 2010-01-27, 11:50 ]
Sabcia, to nie ty za gruba tylko źle wykonany przyżad , musisz reklamować ,przecież dopiero co kupiłaś

Awatar użytkownika
Magda33
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sty 2010, 13:07

Sabcia :ico_brawa_01: dla mężusia, a orbiterek reklamuj i nie przesadzaj, że jesteś za gruba, to raczej kiepskie wykonanie.

Magduś81 mój tez tylko komputer i aparat i jeszcze mi mówi ze ja pół dna siedzę przy laptopie, ale nie widzi, ze dziecko ciągle jest ze mną :ico_zly: Tobie jeszcze ciężej, bo masz dwójkę dzieci :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-01-27, 12:08 ]
Sabcia masz słodkie dzieciaczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

27 sty 2010, 15:10

jeszcze mi mówi ze ja pół dna siedzę przy laptopie
:ico_zly: normalnie jak bym go słyszała :ico_sorki: ja tylko leże pisze na forum i nic nie robie!!! Masakra!! Ach ci faceci!!
orbitek mi szczelil na spawaniu
bubel ci sprzedali a ty kochana jesteś za gruba!!! Reklamujcie!!!
ZIMO PRECZZZZZZZZZZZZZ
Precz precz precz

Awatar użytkownika
Sabcia

27 sty 2010, 16:41

a ty kochana jesteś za gruba
hehhehe dzieki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2010, 20:00

Witam
Ja od soboty się nie odzywam ale znowu mieliśmy problemy :ico_noniewiem: juz słów mi na to wszystko brak jakies fatum czy co :ico_zly: w sobote mój maz miał wypadek samochodowy jak wracał z pracy wyskoczyła mu prosto przed maske sarna - dzieki bogu on cały ale samochód skasowany a że dojeżdża po 100 km codziennie do pracy trzeba było załatwić inne auto bo jak na złośc w moim komputer ma błąd i nie odpala :ico_zly: zreszta jest w benzynie i żłopie jak smok. Więc trzy dni jeździliśmy i szukaliśmy czegos odpowiedniego dla nas i naszego juz pustego portfela - wydatek niemały i nieplanowany a i tak juz było krucho z kasa :ico_olaboga: dośc narzekania
Z miłych rzeczy to napisze wam ze dziewczynki zdrowe i usmiechnięte :-) Ida codzień to coraz więcej umie już potrafi wydobyć z siebie takie gardłowe -"mam" :ico_brawa_01: ząbki nadal dokuczaja choć chwilami jest spokojniej

Lece doczytać zaległości

[ Dodano: 2010-01-27, 19:15 ]
Sabcia, - malutka śliczniutka synek też fajny chłopczyk :ico_brawa_01: a pogoda to rewelacja my mozemy sobie tylko pomarzyć bo jeszcze cały luty ma byc taka zimnica :ico_zly:
Wiolaw - gwiazda Ci rosnie ze ho ho śliczna dziewczynka no i malutki tez słodziak, wogóle cała rodzinka fajniutka :ico_brawa_01:
Magduś 81 - jakie wkońcu ubranka wybrałas dla chłopców ?

Pisałyscie o 1% z podatku my juz podarowalismy go na chore dziecko - uważam ze super z tym podatkiem bo tak to państwo zawłaszcza a tak zawsze kogos mozna wspomóc :-)

Jeżeli chodzi o męza to ja nie mam co narzekać mój to jak wraca z pracy to jak niania i gosposia i przy dzieciach pomoze nawet sam Idke kapie :-) a i w garkach pomiesza i pranko wstawi, zakupy robi lepiej ode mnie tzn. konkretniej :-D jedyny minus nie umie prasowac i to juz zawsze musze sama :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”