dzień dobry.
ja zaczęłam dzień od herbatki, ale kawusią nie pogardzę jak stawiają.
dostałam wczoraj maila, że wysłano paczkę kurierem z pościelą i że przewidywalna data dostarczenia na zajutrz (czyli dziś). może w końcu będę mogła się cieszyć jej widokiem w szafie :)
poza tym noc jakoś przespana. dziś od rana z moim M, bo na popołudniu idzie, a potem ja sobie jadę do babci, żeby samej nie siedzieć. I jakoś czas zleci.
A jutro do ginki :) Może usg będzie. Zapowiedziała wielkie mierzenie malucha, więc może się uda :ico_brawa_01: jeśli nie zapomni. :ico_noniewiem:
PIERWSZA LUTÓWKA ROZPAKOWANA!!! :ico_brawa_01:
jeszcze tylko 4lutówki (o ile dobrze liczę) i marcóweczki i my :ico_brawa_01: (może Tobi zechce być marcowy chłop!) :ico_sorki:
[ Dodano: 2010-02-03, 10:34 ]
właśnie przyszła pościel dla naszego malucha!!!! :ico_brawa_01: jeszcze tylko materacyk i Tobi ma gdzie i w czym spać :ico_brawa_01:
a ja spie coraz gorzej :ico_placzek: tibby, wszystko prawie gotowe to pewnie ze Tobiaszek może wczesniej zrobić niespodzianke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
strasznie się cieszę z tej pościeli :) jakby ktoś dosłownie mi zrobił prezent a nie Tobisiowi :-D
jeszcze zdecydowaliśmy się na kolejny komplecik pościeli od nich, tylko, że ten kupimy już w kwietniu, żeby mieć tej pościeli na 3zmiany w razie czego.
ale jestem zauroczona tą pościelą.
super, Alkasbir, że do ciebie też doszła przesyłka :) wisnia3006 i żadne błagania o wyjazd męża nie skuszą?