a skad wiesz, ze masz cykle bezowulacyjne?
kochana bo po pierwsze mój sluz nie zmienia sie wcale w kółko mam taki białawy wodnisty np teraz mam gdzie powinien mi zaniknac przed @ albo taki lepki :ico_noniewiem:
po 2 szyjki nigdy nie mam otwartej fakt czasem zauwaze ,ze jest wysoko czy nisko,ale zeby była otwarta to nie :ico_noniewiem:
po 3 ani jajnik prawy ani lewy prawie nigdy mnie nie bola tylko czasem prawy ,ale tam miałam niedawno torbiela i moze od tego lewy nigdy!
no poprostu czuje,ze mam cykle bezowulacyjne :ico_sorki:
bez luteiny moze być trudno
własnie wiem,ale jak zazyje luteine to inne wyniki mi zafałszuje dlatego gin powiedział,ze mam naie brac luteiny,a ja juz cała opuchnieta chodze,mam nastroje masakryczne sama z soba nie radze juz sobie :ico_sorki:
umów sie na monitoring
z tym bedzie ciezko bo mój gin przyjmuje tylko raz w tygodniu i jest bardzo oblegany i tak mi sie udało gdzie indziej do niego ddostac bo takto musiałabym dopiero 9 marca do niego isc a lekarz naprawde rewelacyjny :ico_sorki:
tak sobie myśle :ico_noniewiem: moze ja w ciazy jestem,ale nic mi nie jest testa robiłam z 3 tyg temu ale nic nie wykazał,a od paru dni sutki mam wrazliwe bardzo nie wiem czemu :ico_noniewiem: mówie ci kochana mam juz dośc :ico_placzek:
aha comiałam pisac...tą prolaktyne robiłam ale jest zaznaczone,ze WARTOSC REFERENCYJNA DOTYCZY KOBIET NIEBEDĄCYCH W CIAZY!