ja ugotowałam pomidorową z suszonymi pomidorami na boczku wędzonym i resztkami świniaczka(nawet nie wiem co to,bo teściówka napisała tylko DO ZUPY) i z dużą ilością marchewki.wczoraj ugotowałam cały gar barszczu białego na golonce myślałam,że na 2 dni starczy a tu nonono,o 19 już zupy nie było :(haha - herbaciana no to twoi przynajmniej zdrowo - Jaga to tylko na britney leci :-D
to moze ja wpadne dosprzątać u Ciebie? bo mi tylko okna zostały, ale małż zakazał tykać. chyba nie zdaje sobie sprawy, ze jak ja tego nie zrobię to jemu w udziale przypadną :-D
a moze jakis pomysł na obaidek podrzucisz? :-D musze zrobić coś co wieczorem mozna odgrzac, bo dla siebie bede gotować a rodiznka wieczorem zjedzie dopiero :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-02-06, 12:16 ]
ja dziś mam zamiar też spa zrobić prywatne-jutro mamy urodzinowy obiad u tesciowej i musze wygladac jak czlowiek...a ja posprzątałam, ale za dużo nie było czego po moich całotygodniowych maratonach, wiec sie wzięłam...za siebie :-D długa kąpiel, maseczka na buźkę, na włosy, manicure, pedicure, jestem prawie jak nowa, gdyby nie 11 kg nadwagi :-D