asiula urodziła Nadię :ico_brawa_01: w końcu jakieś wieści :-D
teraz czekamy na nasze dziewczynki :ico_haha_01:
tibby a Ty oilatum kupujesz, tak?
a co do mnie kochane...to mam przeczucie, ze to chyba na prawdę blisko: dzień, dwa do porodu...Dziś w nocy niewiele brakowało a bym pognała juz do szpitala, bo nie dosć, ze standardowo wieczorem miałam przez godzinę skurczyki co 6-7 min, jak co dzień to o 3 w nocy obudziły mnie megabóle, tyle, ze skurcze były co 10 min. - nie przechodziły wraz ze zmianą ułozenia, jak chodizłam było tylko gorzej i pewnie jakbym przechodziła do rana to coś by sie ruszyło, ale dopadły mnie takie dreszcze - oblana zimnym potem byłam, trzęsłam się, wyjsć spod kołdry nie mogłam :ico_noniewiem: i tak przez dwie godzinki, potem skurcze przeszły, został ból jak na @ i atkie ogólen napiecie brzucha, do teraz :ico_noniewiem:
próbowałam sobie szyjke wybadac, ale tak wszystko nisko mam :ico_szoking: niemal na wierzchu - no i zyjki faktycznie zero i takie rozwarte wszystko :ico_noniewiem:
dzis zrobie jeszcze jak dam radę jakiś maraton sprzątaniowy tylko nie wiem co pucowac, to moze się ruszy na dobre :ico_sorki: :ico_haha_01:
a póki co pranie w pralce, ja z kawusią :ico_haha_01: czekam na towarzystwo :-)
[ Dodano: 2010-02-11, 08:41 ]
kochane - przed chwilą asiulka dzwoniła. Malutka ponoc cała po tatusiu - duża i czarna :ico_brawa_01: ale przebadali Malutka dokładnie i dzisiaj będzie miała robiona operacje na to serduszko, także czekamy na pomyślne wieści :ico_sorki: :-) sama asia obolała po cesarce, Mała dopieor dzis zobaczyła, ale oczywiscie przeszczęśliwa, że ma już Nadie przy sobie :ico_sorki: :ico_haha_01:
tzrymamy kciuki kochana :ico_buziaczki_big: