Ja dzis całą noc nie spałam Nikola chora miała 41 stopni temperatury co udało mi sie troszke zbić to spowrotem wzrastała :ico_chory: do 40 Idka też niespokojna obie maja katar i kaszel tyle że Ida bez temp. :ico_noniewiem: na 16 mam umówiona wizyte więc zobaczymy co to znowu nam sie przyplątało :ico_olaboga:
Do tego wszystkiego wczoraj zdechł Nikoli chomiczek (jej kochany pipi )i strasznie przeżywała ale juz jej wytłumaczyłam że jak tylko przeprowadzimy się to kupie jej znowu chomiczka i pieska. Mi tez zaczyna ciec katar z nosa oj chyba będzie szpital w domu :ico_noniewiem:
chloe, :ico_brawa_01: super że zostałas ciocia :ico_brawa_01:
riterka, - a u ciebie jak brzuszek sie nie stawia ?
Mery - ogladałam zdjęcia na Nk super :ico_brawa_01:
Iwciu - jak tam w pracy przyzwyczailiscie się do nowego planu dnia ?
Buziaczki dla was i duzo zdrówka
[ Dodano: 2010-02-12, 11:37 ]
a zapomniałabym my na tłusty czwartek sami robiliśmy pączki - Niki miała ubaw z tego na całego a najbardziej lubi grzebac się w cieście :-D wyszły pyszne mniam :-)
[ Dodano: 2010-02-12, 11:39 ]
chloe, - Ida ważyła kilogram przy porodzie ale w ciągu pierwszych godzin spadła do 900 i długo nie mogła osiągnąc wagi 1 kg :ico_noniewiem: a co maleństwo tez jest wcześniaczkiem ?
waży tylko 1620g
rzeczywiście waga tez niska :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-02-12, 18:33 ]
My po wizycie Idka narazie tylko ten katarek ale Nikola ma wirusowe zapalenie gardła ciągle cos łapie w tym przedszkolu - bo rodzice przyprowadzają usmarkane po pas dzieci i kaszlące jak gruźliki Mam nadzieje ze Ida tego nie załapie choć to niełatwa sprawa odizolowac je od siebie
Ida waży 6400 mój kolos :ico_haha_01: