Awatar użytkownika
emikaw85
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

18 lut 2010, 10:35

oj ciężko było, ale jakoś udało się uśpić ZOsię i spała całą noc
moja o 5 sie obudzila glodna. :ico_szoking:

Nie dawno ja karmilam to zjadła 120ml. Malo :ico_szoking:

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2010, 12:31

Witam
U nas nocka spokojna i cała przespana, ale za to rano Iduś zwymiotowała mleczko :ico_noniewiem: to chyba przez witamine c bo jej podałam po mleczku gdzieś pół godzinki i ja skwasiło i cofneło :ico_olaboga: najważniejsze że jak zwróciła to nawet nie zapłakała tylko zaśmiała się na głos :ico_szoking:
kupila dla Julki jakies kaszki
moja rzadko cos kupuje dla starszej słodycze o które jestem zła :ico_zly: a dla Idki to nic jeszcze nie kupiła :/
Dziękuje za pochwały jajek :ico_sorki:
Ide dopić kawke :ico_kawa: z męzem bo zaraz zmyka do pracy

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2010, 12:36

hej dziewczynki

wczoraj chyba był jakis dziwny wieczór , bo widze że nie tylko moj Lolek nie mógł spac ,ale i wasze pociechy nie były skore do spania
tyle że mój Lolek miał wysmienity humorek i cały czas się śmiał i próbował zjeśc Ali nos , chyba myslał że to cycus , moze jak znajde póżniej chwilke to wstawie fotke jak to wydladało :ico_oczko:

co do ćwiczeń , to staram się raczej codziennie ćwiczyć , jak nie mam czasu na cały trening to robie same brzuszki , bo na tym mi najbardziej zalezy po :ico_ciezarowka:

isia ja do w-wy mam jakieś 60 km , ale to tez specjalny wybór i dla Lolka meczace , także narazie staram sie mu tego oszczedzać , ale może jak będzie wiosennie to pomyslimy :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Magda33
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 lut 2010, 13:17

wiolaw Zosia tez miała dobry humor...w przeciwieństwie do mnie :-D i ona z kolei próbowala dostać się Piotrowi pod koszulkę, też chyba myślala, że tatuś ją nakarmi cycusiem hi hi hi...

Awatar użytkownika
emikaw85
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

18 lut 2010, 13:22

A Jula dzis mnie zaczepiała. Ale sie smiałysmy :-D Az sie poplakałam . Zaraz sie wybieramy na spacerek.

Do pozniej :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 lut 2010, 13:38

wiolaw, spoko rozumiem, tak tylko rzuciłam :)
a na wiosne... to na 99 % wyprowadzamy sie z wawy :( a :( bo tylko ja i oliwia, piotrek bedzie dojerzdzac do nas na weekendy :( eh

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2010, 13:52

Zagladam bo maz juz do pracy wyszedł Idka usneła a Niki koloruje obrazki - a tu nikogo nie ma :ico_noniewiem: napewno wszystkie spacerki uskuteczniaja :ico_noniewiem: u nas dzis piękna pogoda cieplutko i co chwila słychac jak za oknem spada odmarzajacy śnieg z dachu i nawet jak uchyliłam okno to czuc takie wczesnowiossenne powietrze - mogłaby ta wiosna powolutku nadchodzić :ico_noniewiem:
Nic uciekam do jaj i później zajrze

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 lut 2010, 14:00

JA tylko na chwile bo wlasnie nika sie obudzila - ma zapchany nosek od rana warczala jak stary traktor
Dalam jej krople do noska i skropilam poscielke w lozeczku eukaliptusem mam nadzieje ze jej pomoze na noc wlacze inchalator z eukaliptusem moze jej to cos da - a wy moze znacie jeszcze jakies inne sposoby
jesli chodzi o mieszkanie to my prawie w ogole nie grzejemy bo jest cieplo w ciagu dnia mam gora na 1 godz wlaczone a w nocy w ogole takze duszno nie ma .....

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2010, 14:05

Sabcia, - ja dziewczynką smaruje pod noskiem maścia majerankowo pomaga i co najważniejsze katar nie podraznia noska :ico_noniewiem: nawilżacz powieatrza i wietrzenie :ico_noniewiem: no i jeszcze czyszczenie noska solą morska - u nas to zawsze pomaga choć wiadomo katar musi swoje potrfac. My jeszcze takie krople homeopatyczne mamy Euforobium czy jakos tak

Awatar użytkownika
Sabcia

18 lut 2010, 14:13

ja mam sol fizjologiczna ale wlasnie sie zastanawiam mam jej to wlac do noska czy tylko przecierac - bo juz sama nie wiem

Magdusia - takie skarpetki nawet samemu mozna zrobic tylko musza byc dluzsze i dobrze sie na nozkach trzymac :)
Edulita - super jajka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-02-18, 13:14 ]
chcialam was doczytac bo mala lezy spokojnie - ja sie odwracam a ona w lozeczku lezy juz na brzuchu hehehehe - szybka jest :ico_brawa_01: przekrecila sie z pleckow

[ Dodano: 2010-02-18, 13:16 ]
Wiolwa - brawo za brzuchy - ja tez 600 robie na dzien za jednym razem a co ......., jak sie daje rade to trzeba robic .... :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”