Witajcie ale u Nas zrobiło sie wiosennie ptaszki śpiewają słonko świeci az wiosna zapachniało :ico_haha_02:
Julcia sobie śpi taka słabiutka jest moja dziewczynka noc minęła jej spokojnie bez sensacji
rano odrobinkę zjadła wypiła szklankę wody z mikroelementami ech
MamciaKochana, co do spania to chyba większość ma podobnie ja mam takie noce ze śpię a są i takie co sie kulam po tym łóżke w te i z powrotem widać taki urok
Zakupy ja ciuszków mam juz chyba ful tylko dumam czy czasem mi nie braknie tych maleńkich bo wszystko mam od rozmiaru 62 :ico_noniewiem:
:ico_noniewiem: a tylko jedne spiochy i kaftanik na 56 i tak dumam czy czasem czegoś jeszcze nie dokupić
Jula urodziła sie dość mała bo miała 52 cm wiec w 62 to pływała i dość sporo chodziła w tych małych śpioszkach :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i teraz sama nie wiem co robić
Szpital to po tej mojej ostatniej przygodzie to zamówiłam na allegro
podkłady na łóżko 5 sztuk 3 paki tych podpasek majty siatkowe 2 szt plus 5 takich jednorazowych
i wkładki do stanika wiec ogólnie juz będę mieć wszystko bo teściowa kupiła mi 2 piżamki a ja jedna wiec trzy + jakąś stara do porodu starczy
jeszcze brakuje mi stanika
A tak brakuje fotelika samochodowego przewijaka na łóżeczko cienkiego kocyka kilka pieluch tetrowych jedna zmianę do łóżeczka i jeszcze kilka pierdołek + kosmetyki ale chyba tu kupie Oliatum i maść bephanten bo nie będę ryzykować a potem sie pomyśli