Witajcie
my juz po kontroli z Zuzia
masakra prawie 2h czekalam bo niby bylam trzecia ale ta lekarka tak przyjmowala ze siedzieli rodzice tak dlugo a jeszcze przyszla babka z 1-o miesiecznym dzieciatkiem i do izolatki takze wyszla i tam dlugo siedziala
ach juz jestemw domku
obiad sie gotuje takze oki
no i Zuzka musi brac kolejny antybiotyk :ico_placzek: zeby sie doleczyc do konca bo nadal kaszle ale lekarka widzi poprawe takze oki
no i pytalam o ta wage to mowi ze ze to norma przy takich infekcjach i ze Zuzka jest bardzo drobniutka takze widocznie tak ma
zreszta w przyszlym tyg mamy kontrol znow i bedzie moja pediatra to zapytam zeby mi dala na badanie moczu i krwi
jestem taka zmeczona
fakt unas tak cieplutko :ico_szoking:
bylo sloneczko a teraz niestety zaszlo no ale chociaz jest cieplo :ico_oczko:
magda33 zycze zdrowka dla Zosienki :ico_oczko: no i super ze juz niemusicie pic tego nutramigenu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
isiawarszawa, widac ze zakupki sie udaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tez bym pokupowala jakies sloiczki zjedzonkiem ale jeszcze za wszesnie
poczekam
Moja Nicola juz wariuje na calego - juz bez problemu przekreca sie na brzuszek i na plecki, jak zostawie ja na chwile w lozku na srodku to za dwie minuty juz jest gdzies na skraju tak sie czolga - dlatego od dzis juz jej nie zostawiam bo grozi to upadkiem
super widac ze Nicola robi duze postepy a z tego co pamietam to tez jest drobniutka
a taka ruchliwa super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
edulita, i jak poszliscie na spacerek??
i jka tam Idka robi postepy na rehabilitacji??
Moja Wiki jak zobaczyla twoja Idke to mowi ze jest bardzo slodziutka :ico_oczko: :-D
Ewka82ojej wspolczuje biedny Pawelek sie meczy oby szybko wam zrobili ta operacje :ico_oczko:
ide dalej szykowac obiadek
papa