super ze dziewczyny tutja dolaczyly tutaj to chociaz cos sie dzieje !! :-D
Bigottka lezaczek-bujaczek pierwsza klasa i za taka cene :ico_szoking: i nawet niewidac ze uzywany super zakup
my mamy pozyczony od kolezanki i Zuzka uwielbia w nim przebywac ma zainstalowane wibracje i fajnie sie wtedy lekko trzesie pod pupcia :-D :-D
ja dzis musze isc do gina a wlasciwie zeby zostawic ksiazeczke po recepte na tabletki
no i sie zwaze przy okazji :ico_olaboga: :ico_olaboga: pewnie bede na plusie :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
no i idziemy kupic z mezem farbe na przedpokoj bo ma urlop i obiecal ze zrobi bo sie troche sypie :ico_wstydzioch: a cchcemy zeby przed chrzcinkami bylo zrobione
troche sie wczoraj wkurzylam :ico_zly: :ico_zly: bo dzwonilam do chrzestnych Zuzi a oni sa para czy maja juz zalatwione zaswiadczenia do kosciola a oni ze jeszcze nie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: masakra tak wszystko na ostatnia chwile
ja rozumiem ze spowiedz to owszem my sami idziemy w tym tyg zeby za duzo nienagrzeszyc :ico_oczko:
ale takie zaswiadczenie to sie zalatwia szybciej tymbardziej ze wiedza juz od 2 miesiacy
masakra teraz chodze jak na szpilkach i w nerwach
ach szkoda gadac
o nie tylko nie zima :ico_placzek: :ico_placzek: a tak bylo teraz ładnie ja sie łudze ze w niedziele bedzie ładnie mnie to starczy zeby chociaz mrozu niebylo no ale zoabczymy :ico_oczko:od srody znow zima pelna para :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
jutro mamy kontrol u ortopedy bo Zuzka miala cos z odwiedzeniem lewej nozki i kazala nam pieluchowac tylko ze Zuzi jak te dwie pieluchy zakladalam na noc to jak sie budzilam w nocy byla na prawie samym dole łozeczka i wtedy ma pupke wyzej a plecki tak nisko i niewiem czy tak moze byc bo co z tego ze bioderka wyleczy jak moze cos miec nietak z ramionkami :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
podlozylam jej pod głowke zeby miala wyzej ale i tak zjezdzala :ico_olaboga:
mam nadzieje ze juz nietrzeba bedzie zakladac tych pieluch
bo przyznam sie szczerze ze niezawsze jej zakladalam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: bo akurat zasnela i niechcialam jej budzic
no mam nadzieje ze krzywdy jej niezrobilam niezakladajac jej tych pieluch codziennie :ico_olaboga: :ico_placzek:
uciekam sie szykowac do doktorka :ico_oczko:
edulita, super ze Nikola ma fajnego chrzestnego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mam nadzieje ze Zuzi chrzestny terz bedzie ja jakos odwiedzal :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
bo Wiki chrzestny nawet zapomina o jej urodzinach ale nawet niechodzi o prezenty :ico_nienie: tylko zeby zadzwonil bo Wiki to duza dziewczynka i bylaby napewno zadowolona
no ale trudno nic sie na to nieporadzi :ico_noniewiem:
dobra zmykam papa
[ Dodano: 2010-03-01, 09:22 ]
acha no i stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 4 miesiac Zuzanki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wow kiedy to zlecialo :ico_szoking: :ico_oczko: