moja córka już pieluchy nie nosi w dzień od prawie 10 miesięcy a w nocy zrezygnowała prawie 3 tygodnie temu :ico_brawa_01: ale to nie o tym :ico_oczko:
moim zdaniem powinnaś nie rezygnować z nocnikowania,
u nas nocnik odkąd postanowiłam młodą oduczyć pieluch,to stał w pokoju w widocznym miejscu i co pół godziny pytałam czy chce siku :ico_sorki: czasem chciała,czasem nie,wiadomo :ico_oczko: zdarzały się wpadki,ale za szybko jej nie przebierałam żeby porządnie poczuła że ma mokro :-D :-D potem już jak pytałam to nawet nie odpowiadała tylko sama siadała na nocnik bo w domu chodziła w dłuższej koszulce i bez majteczek więc jak chciała siku to od razu siadała na nocnik,ale często też nie zdążyła dolecieć :ico_oczko:
moim zdaniem niech nocnik stoi u was też w pokoju gdzie najczęściej synek przebywa i pytaj co 30 min- 1 godz czy chce siku :ico_sorki: na pewno będą wpadki,ale konsekwentnie w domu możecie próbować :-) jak się zacznie uczyć w domu i będzie mu dobrze szło to potem można na spacerek krótki nie założyć pampersa albo jak pójdziecie do znajomych (tylko zabrać ze sobą jakieś ciuchy na przebranie :-D ) trzymam kciuki :ico_sorki: