Witajcie
pije sobie :ico_kawa:
a chrzestnemu tez???
tak chrzestny sobie tez zalatwil :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jula jak lezy na brzuszku to dubcie podnosi. A jak lezy na plecach to sie wygina jakby chciała lezyec na boku
unas tez jest tak samo wygina sie jak łuk i prubuje juz sie przekrecac na brzuszek :ico_oczko:
pytalam pediatry bo Zuzka niechce poodnosic glowki jak lezy na brzuszku tylko przez chwileczke a lekarka zrobial badanie czy miesnie ma dobre i mowi ze wszystko oki bo glowke trzyma naprawde mocno no i sie wygina wlasnie takze z miesniami wszystko oki i poprostu jest leniuszkiem :ico_oczko:
Edulita dobrze ze to tylko lekkie przeziebienie i nietrzeba antybiotyku :ico_oczko: :ico_oczko:
Magda33, ojej biedna Zosienka co za paskudztwo sie jej przyplatalo mam nadzieje ze antybiotyk pomoze i Zosienka bedzie juz zdrowa :-D :-D :-D a swoja droga jesli godzi o wiadomosci z neta to czlowiek czyta takie glupoty i sie czasem przeraza i sam sobie wyszykuje choroby :ico_oczko: dlatego trzeba brac to wszystko z lekko rezerwa :ico_oczko: :-D
nerowercia mam nadzieje ze uwas to niebedzie znow jakies chorobsko mopze cos w powietrzu tam wisi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
trzymma kciuki za zdrowko dla malutkiej :ico_oczko:
Bigottka i jak tam relacje z mezem polepszylo sie??wiesz czasem tak jest ze jest lepiej raz gorzej moze trzeba przeczekac wierze ze porozmawiacie ze soba i dojdziecie do porozumienia trzymam mocno kciuki :ico_oczko: :ico_oczko:
Magda33, co za idiota z tego listonosza :ico_zly: :ico_zly: ach szkoda gadac jak mozna zostyawic paczke na skrzynce :ico_puknij: jakis debil a nie listonosz mam nadzieje ze na poczcie jakos tego pana solidnie opieprza :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
wiolaw, no oby to u Lolka niebyla alergia chociaz jak Ala ma zreszta to niekoniecznie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a paczki to ja te lubie
maz jakis czas temu mi codziennie przynosil jak wracal z pracya le powiedzialam mu dosc bo bede wygladac sama jak ten paczek :-D :-D
no iu trzymam kciuki za szczepienie :ico_oczko:
mikusia- :ico_brawa_01: za marchewke dla Zuzi
a dziekujemy
zaraz wkleje fotke tylko musze zgrac na kompa
obiecalam dzis Wiki ze pompge jej wysprzatac pokoj tak raz na tydzien robimy razem generalne sprzatanie jej pokoju
uciekam bo Zulka placze na jedzonko
natomiast jestem w takim szoku :ico_szoking: Oliwka jak wczoraj zasneła przed 19 to spała do 8:30 z dwoma przerwami na papu :ico_brawa_01: ale sie wyspałam
no to :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Oliwki super no i przy okazji mamusia wyspana :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-03-05, 10:03 ]
Teraz mi sie przypomniało. wczoraj bylysmy zrobis zdjecia Juli do paszpotru. :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
super agdzies wyjezdzacie??
no i zdaj relacje jak tam u lekarza i ile Juleczka wazy :-D