Witajcie
no juz myslalam ze nam niewlacza naszego forum :ico_olaboga: :-D
no wiec tak zaczne od tego ze chrzcinki bardzooooooo udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oczywiscie do godz 13.40 stresik nieziemski :ico_olaboga: :ico_olaboga:
bo od rana cos trzeba bylo robic
wyszykowac cala 3 od corek po meza i siebie :ico_zly: :ico_zly:
wszystko sama robilam bo oczywiscie maz niemogl :ico_zly:
no i jak przyszli chrzestni to pytaja sie gotowi na to moj maz ja jestem :ico_zly:
tylko ze jeszcze nie bo Wiki trzeba bylo dokladnie ubrac ,siebie i jeszcze Zuzke ach
umeczylam sie troszke
Zuzka po drodze zasnela ale jka zaczela sie msza i ksiadz zadzwonil dzwonem to Zuzka oczy jak 5 zl i juz niespala
lezal;a sobie spokojnie cala msze
nawet jak odbyly sie obrzedy polania i namaszczenia głowki byla grzeczniutka i spokojniutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
takze super
chrzcinki w kosciele udane
potem poszlismy do knajpki zjesc obiadek
i tez Zulka byla grzeczna zjadla mleczko odciagniete wczesniej Wiki tez byla grzeczna no i potem powrot do domku na kawke i ciacho :-D :-D :-D
i pogadalismy troche posiedzielismy i bylo super
potem Zulka strzelila mega kupsko :ico_szoking: az musialam ja umyc pod kranem bo cala byla od kupki hehe
potem zasnela wkoncu :ico_szoking:
rano miala krotka drzemke i w drodze do kosciola to jakies 20-30min i tak okolo 18 zasnela snem sprawiedliwego hehe
takze ciesze sie ze mam to za soba :-D :-D
zaraz wkleje pare fotek
niema ich za duzo bo niemial ich zbytnio kto robic :ico_noniewiem: :ico_olaboga: Wiki zakrecona zapomniala dobrze wlaczyc aparatu na nagranie wideo takze niema fotki z samego oblewania woda ale trudno :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
kilolekzycze zdrowka dla chlopakow oj biedulko ty to sie wycierpisz :ico_olaboga: :ico_olaboga: mam nadzieje ze juz troche lepiej
matikasia pomysl super z otworzeniem takiego biznesiku super
tez bym chciala zeby w poblizu taki byl
ale mysle ze na poczatku niemoga byc ceny zbyt duze bo nikt niebedzie chcial przyjsc
moze jakies promocje?
jesli jestes powyzej 2 godz to godzinka gratis albo kawka gratis
jakos tak zeby zachecic przyszle mamusie
mysle podobnie jak
Edulita jesli chodzi o ceny no i atrakcje :-D :-D
trzymam kciuki
musisz to dobrze rozplanowac
isiawarszawa, oj wspolczuje wizyty tesciowej :ico_zly: :ico_olaboga: masakra jakas ze niby wy macie kupic jej mieszkanie a potem twoj maz ma sie podzielic razem z bratem? :ico_szoking: :ico_szoking: z jakiej paki :ico_zly:
oj niedaj sie kochana
tylko nerwowka
matikasiawidze ze i ty masz tescia super :ico_zly: no tak to jest z niektorymi facetami ze brudem zarosna i im to nieprzeszkadza a co do fajek szkoda gadac
mam tak samo z moim ojcem jara te fajki i nawet rak nieumyje a potem Zulke dotyka :ico_zly: :ico_zly: dlatego bardzo zadko sie z nim widuje
brudas jeden :ico_zly:
wiolaw, widze zes uper spedzona niedzielka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ide wklejac fotki
zab mnie znow strasznie boli ach szkoda gadac :ico_olaboga:
no i z okazji naszego swieta zycze wszystkim KObietkom tym duzym i tym malym pieknego Dnia Kobiet