Witam sie i ja
szkoda tych przekładanych urodzinek ale lepiej by dzieciaczki były zdrowe
ja musze sobie kupic jeszcze jakąś z jedną książke o żywieniu by sobie to wszystko uporządkować
a ja czas na sniadanko , dietetyczne
ja zaczynam diete od poniedziałku, mam nadzieje że mi sie uda :ico_noniewiem:
my dzis miałysmyy pobudke o 8 ale teraz Oliwka jeszcze dosypia, ja umyłam głowe i po 11 idziemy na dwór, myslałam dzis o multibabykinie ale grają dzis "Autora widmo" nie wyobrażam sobie oglądać film z napisami i jeszcze Oliwią sie zajmować, wiec dzis nie pojedziemy
a mnie dzis w nocy obudził dziwny ból brzucha, byłam w łazience ale biegunki nie miałam, miałam dziwny realistyczny sen i poki nie wstałam z łóżka do łazienki nie wiedziałam czy to sen czy prawda - zaczynam juz wariować... ale wziełam 2 nospy i przeszło, na szczescie
wczoraj wrobiłam piotra w zmywanie :D ponieważ zmywałam w dzien 3 razy wiec juz miałam dosc, powiedział że ostatni raz zmywa po moim gotowaniu ;) ale ja niestety tak mam że strasznie brudze gdy gotuje :(
dzis na szczescie tylko butle do pomycia bo nie gotuje wiec nie nabrudze :]
jej nic mi sie nie chce... taka ładana pogoda poszłabym gdzieś ale nie mam gdzie, ani parku w pobliżu ani znajomych, pewnie znow sie skonczy do sklepu i spowrotem a pozniej siedzenie na podwórku póki Oliwia sie nie obudzi...
ale sie rozpisałam...