o fajny temat :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: ja zostałam mamą mając 24 lata skończone i nie załuję... nie ma czego w zyciu załować uważam
czy sie "wyszalałam"??? pewnie tak... studia, imprezy, praktyki i te sprawy :ico_oczko: :ico_oczko: było fajnie :ico_oczko: :ico_oczko: ale...
to wszystko stało sie w ogóle nie ważne gdy dowiedziałam sie ze udało sie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gdy zobaczyłam dwie kreski, wiedziałam ze wreszcie nasze zycie nabierze innego smaku, smaku rodzicielstwa :-D :-D :-D teraz mój mąż załuje ze nie stało sie to troszke wcześniej :ico_oczko: bo mielibyśmy juz dreptajacą obok nas parę naszych dzieciaczków a tak Majusia jeszcze maleńka :ico_oczko:
i uważam ze obojetne jest ile ma sie lat... wazne jest nastawienie, chęc bycia rodziną :ico_oczko:
mam kolezankę która została mamą majac 20lat :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: teraz jej corka ma roczek, jak tylko mała zaśnie w domu impreza jak u nastolatków :ico_olaboga: masakra :/ jak tam weszłam (na roczek ich córki) to załowałam bardzo :ico_olaboga: :ico_olaboga: wypiliśmy z Przemkiem po pół drinka i zwialismy gzrecznie do domu pod pretekstem spania Majki... a impreza :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: no cóż.... odniosłam wrazenie ze tak jest tam co tydzień
nie było by w tym nic złego, gdyby nie słowa owej kolezanki tak bardzo zapadajace w pamieci "nigdy juz wiecej bachorów" :ico_szoking: :ico_szoking: pozostawiłam to bez komentarza bo nie wiedziałam co powiedzieć...
teraz wiem... do rodzicielstwa tzreba DOJRZEC, nie dorosnac... wiek niewiele ma tu do znaczenia :ico_noniewiem:
moja najlepsza przyjaciółka została mamą majac zaledwie 19 lat i uwazam ze jest wzorem godnym do nasladowania :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a jej syn 7-letni co rusz robi na mnie wrazenie :ico_oczko: taki kochany urwis
więc dziewczyny głowy w górę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: badźcie dumne ze jesteście mamusiami i nie zważajcie na głupie miny maluczkich :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: powodzenia