11 mar 2010, 23:08
a się na wieczór babochy rozkręciły!!! :-D Fajnie
tibby, oj to nie daj Boże powtarzac scenariusz Twojej mamy :ico_nienie: U Ciebie będzie na pewno inaczej
A wózeczek, to dobrze pamiętam że taki jak ja mam? x-lander xa jungle? Czy to nie ty byłaś...Hmmm już mi się miesza...Fajnie, że się cieszysz. Ja po zakupie przez kilka dni go woziłam po domu, nie mogłam się doczekać kiedy w nim Tymka położę. Wizyta za tydzień? - to może ostatnia?
riterka brawo dla Lenki za pępuszek :ico_brawa_01: :-D Mały żarłoczek, całe piersi ci wyssie. Fajnie, że się dobrze czujesz, to bardzo ważne, zwłaszcza że masz drugie dziecko..
Qanchita Ty jak zwykle zadowolona - miło cię czytać... :-D Cudnie, że Jola taka fajna, też brawa za pępuszek. Co do wałeczka to zniknie na pewno, szybciej niż się spodziewasz, a rozstępy...hmmmm. Może rzeczywiście Pharmaceris - ja stosowałam całą ciąże i do tej pory ... odpukać ... nie mam żadnego. Więc może spróbuj, nie są tej firmy kosmetyki bardzo drogie, więc warto
zborra Ty jak zwykle z motorkiem w tyłku, daj spokój, nie możesz byc perfekcyjna we wszystkim, daj sobie trochę luzu bo zwariujesz NAKAZUJĘ CI :-D :-D Jesteś świetną mamą pozwól czasem Tacie też byc super...:-D
marcia_pod przykro mi z powodu teściów, ale ja uważam, że każdy powinien mieszkać "na swoim" (nawet wynajętym) i ta wyprowadzka od teściów dobrze ci zrobi. A bywaj tu jak najczęściej a przynajmniej napisz jak już się rozdwoisz :-D
jagodka ale się porobiło z tym uchem... Mamuśku! I co teraz? Może rzeczywiście Maja się teleportuje? Tylko czy ona potrafi? Jakichś zaklęć ją musisz nauczyć...
A 13-14 marca wyłączą forum a ja mam zamiar do tego czasu już urodzić i jak was zawiadomię? :ico_placzek: Eeee pewnie to moje rodzenie przeczeka tę przerwę techniczną... Może do grudnia będę w ciąży? :ico_ciezarowka: :ico_haha_01: