Awatar użytkownika
magduś81
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2010, 12:05

chyba z 20 stopni bedzie takze ide z mala do ogrodka na kocyk ......
Sabcia ty paskudo :ico_oczko: normalnie ja też chce takie ciepełko!!!!!

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 mar 2010, 12:16

bo wczoraj oddała pracę dyplomową i niedługo obrona Oby się udało
uda sie napewno ;) trzymam kciuki
problem jest ze zmieleniem ryżu
mi ktos (nie pamietam kto ale chyba poza forum) doradził by zamiast ryżu dosypywać kleiku ryżowego i jest ok :)
a dzis mała nie bedzie miec obiadku bo mi sie gaz skończył a butle przywiozą dopiero jutro no i świetnie.
ale w zamian dostanie dzis cały słoiczek deserku zamiast pół :ico_brawa_01:
chyba nic jej sie nie stanie jesli nie zje raz obiadku :ico_noniewiem:
kluska moja teraz spi a ja sie troche nudze, niby miałabym co robic ale założe sie że jak tylko zaczne to oliwia sie obudzi :ico_noniewiem: w weekend zrobie sobie nocke z kompem /w niedziele bede mogła odespac/ :)
jejku jak ja tesknie za czasami siedzenia przy kompie do 6 rano i pozniej odsypiania do południa... nom ale cóż - życie
jednak nie zamieniłabym go na tamte czasy :)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2010, 12:35

Moje dziecie ucielo sobie 2 godzinna drzemke i ja tez :-D :-D :-D ale sie wyspalam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko cos mnie znow glowa boli :ico_olaboga:

Kolezanka niestety nie przyjedzie bo maz zabral autko, a my tez mam jedno zepsute a drugim maz do pracy pojechal wiec jestem uziemiona, wiec sie bycze.

Wiolaw widze, ze ciebie tez len dopadl :-D :-D :-D ja jeszcze w pizamie a wlosy to jakby piorun strzelil. ale u nas tyle sniegu, ze na spacer nie ide, nikomu drzwi dzis nie otworze, to sie nie przejmuje

magduś81, 3 chlopow w domu chorych?? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: to ci wspolczuje :-D :ico_oczko: a najbardzie tego najwiekszego bo z pewnoscia najbardziej marudny :-D

Sabcia zazdroszcze takiej pogody, nie ma sie co dziwic ze nie chcesz siedziec w domu :-)

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2010, 12:45

Ewka ja wam zazdroszczę 2 godzinnej drzemki:) jak Milenka ma 2o minutową to już wypas dla mnie. Skąd ona ma tą moc:)
Moja koleżanka też nie przyjdzie. Dopiero w piątek. To się nasprzątałam:)

Isia a co Ty tam całą noc przy kompie robisz?:)
A Ty nie karmisz piersią, że będziesz odsypiać?:)
Pewnie, że bez obiadku nic małej nie będzie. Nawet gdyby jeszcze samo mleczko jadła to też dobrze.

Ja też kupiłam wczoraj kleik ryżowy i kaszkę kukurydzianą. Dla starszych dzieci mam fajny przepis na ciasteczka z kleiku.

Irysek
idź do netto i normalnie oddaj to mleko!!!
skoro jest nierozpakowane to można.

Sabcia...na kocyk?? ale masz super:)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 mar 2010, 12:48

matikasia, no nie karmie piersią, bo oliwka na sam widok piersi krzyczała jakby ją kto ze skóry obdzierał :ico_olaboga:
ja jestem komputerowcem amatorem ;) lubie pobawić sie w robienie stronek internetowych albo pisanie drobnych programów na użytek własny ot takie hobby ale dawno juz nie miałam okazji...

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 mar 2010, 12:56

Sabcia ty paskudo normalnie ja też chce takie ciepełko!!!!!
hehe :ico_brawa_01:

nie chce was denerwowac ale wlasnie pranie ogrodku rozwiesilam, a mala troche zdziwiona ale podoba jej sie

ja sie wlasnie zastanawiam czy jej jeszcze czapeczke zakladac bo chyba jestem jedyna ktora to robi tutaj w anglii :ico_olaboga: narazie ma juz tak cieniutka ale chyba bede musiala kapelusik jakis jej kupic bo tu ostre sloneczko jest

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2010, 12:56

matikasia, no my dzieki bogu prawie codziennie jedna drzemka ok 2 godz jest i ze dwie godzinne takze luzik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja dalej balagan w domu posiadam, ale zanim A sie przykula z pracy to dam mu rade :-)

irysek ja bym tez poszla zwrocic mleczko, szkoda kasy a jak masz paragon to bez problemu wymienia :-)

A ja kleik kukurydziany daje mlodemu na noc do mleczka razem z kaszka, 180 ml mleka, 3 miarki kaszki i 2 klieiku :-)

Awatar użytkownika
matikasia

16 mar 2010, 13:09

isia a jakie tam stronki ciekawe masz do oglądania?:)
No jak nie karmisz to sobie możesz robić takie nocki, bo ktoś inny nakarmi:)

Sabcia no tym pranie to nas powaliłaś na łopatki:)
kapelusik na pewno wystarczy:)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 mar 2010, 13:16

matikasia, niestety moje stare strony są już posciągane z serwerów, tak wiec nie zaprezentuje
ale własnie od kilku dni bije sie z myslami stworzenia jakiegoś serwisu internetowego, ale musze wspomóc sie książką lub kursem na płycie dlatego w sobote jade do empiku kupić coś sensownego a pozniej bede testować
jesli coś powstanie napewno sie pochwale :) myslałam coś o tematyce kobieco dziecięcej z kącikiem kulinarnym, "dobrymi radami" moze jakies forum... nom ale pierwszy raz bede cos takiego robic sama... zobaczymy co mi z tego wyjdzie :)

Awatar użytkownika
matikasia

16 mar 2010, 13:55

Isia no jak ja bym chciała coś takiego zrobić... kupiłam kiedyś książkę do tworzenia stron www, ale na dobrych chęciach się skończyło. Jakieś to takie trudne;) nawet takie głupie zrobienie tego bloga kulinarnego trochę czasu i poczytania mnie kosztowało.

Ja bym chciała też zrobić taką stronkę właśnie dla rodziców i dzieci z przepisami, a także z pomysłami na różne prace plastyczne, które można wykonać z dzieckiem w domu. My z Matim ciągle coś tam kleimy, wycinamy, a wiem, że inni szukają pomysłów.
Isia jak coś tam natworzysz, to się odezwij :) może Ty byś zamieszczała moje pomysły:)
Kurdę zrobiłabym sobie jeszcze podyplomówkę z plastyki (uwielbiam origami i wykonywać kartki okolicznościowe), ale to czas i ...kasa :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”