Ja tak miałam z Julą ze ciągle mokra chodziłam a teraz nic :ico_szoking: i nie ukrywam ze mnie to lekko martwi / boje sie ze nie będę mieć mleczka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:produkcja siary straszna powodz!!
ja juz pomału tak :ico_haha_02: :ico_haha_02: choć bede mocno zaciskać nogi do 37 tyg więc jeszcze przede mną a dobre 4 tygCzujecie, że to już niedługo nasz czas?
ja jeszcze niewiem dokladnie ,maz tez zeby z pracy dojechac musi trase 40 minut pokonac,moja mama mieszka blisko jakby co to do niej tel ,a jesli bedzie w pracy to kaszana ,tesciowa panikara nie umie sobie dac z niczym rady takze odpada ,jakby co zadzwonie do brata i poprosze i wezmie wikusie!!Kobietki wielorodki co wyscie planowaly zrobic z dzieciaczkami? I jak daleko macie do szpitala??
Ja mam rodziców bliziutko jakieś 10 min autem tak więc zadzwonimy po mamę i M po nia podjedzie a my pojedziemy do szpitala mamy 45 min drogiKobietki wielorodki co wyscie planowaly zrobic z dzieciaczkami? I jak daleko macie do szpitala??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość