dzięki :ico_sorki: na szczęście jest mu troszkę lepiej i mniej marudzi :-D :-D :-Daniawlkp86, współczuję męża chorego to naprawdę nic przyjemnego zwłaszcza że święta za pasem
:ico_pocieszyciel: na szczęście na razie tych torbieli nie ma,a kontrolować trzeba :ico_sorki: szkoda tylko,że z serduszkiem coś nie tak :ico_sorki: trzymam kciuki żeby wszystko było okWczoraj wróciliśmy z Adasiem ze szpitala. Okazało się, że pani doktor jednak nie widzi torbieli na nerkach :ico_noniewiem: co nie oznacza, że nie będzie ich miał bo jest obciążeny genetycznie, więc nadal nas obowiązują wizyty kontrolne w poradni. Niestety wykryła pani doktor szmerek nad serduszkiem Adasia. Miał zrobione ekg i nie wyszło za dobrze, więc kolejna poradnia.
ale się porobiło :ico_olaboga: to co teraz z twoją pracą będzie???No i właśnie te badania - odbieram wczoraj rtg a tam - zapalenie płuc!!!! :ico_noniewiem: już mi jest dużo lepiej, więc wyobrażam sobie co było jak bylo mi gorzej :ico_szoking: lekarz zakładowy nie podpisał mi zgody na podjęcie pracy przez to zapalenie i kazał iśc do rodzinnego, tylko ja nie mam kiedy :ico_olaboga:
w poniedziałek,może wtorek powinno się udać, ale problem z pracą, bo zgody od lekarza nie mam i nie wiem co teraz :ico_olaboga:
[ Dodano: 2010-03-19, 13:29 ]
witam
dzisiaj pojechalismy do siostry A i wzięłam świadectwo pracy więc od dzisiaj jestem formalnie bezrobotna :ico_haha_02: więc w poniedziałek rano jadę do UP się zarejestrować i pójdę na razie na kuroniówkę,ale pracy dalej szukam :-)
pogoda dzisiaj super była więc wyskoczyłam w wiosennej kurtce i adidasach :-D :-D trzeba już chyba zimowe ciuchy pochować :ico_noniewiem:
po południu jeszcze spacerek i ogarnięcie kościółka żeby czysto było na mszę w sobotę :-D