Witajcie
umnie wkoncu spokoj z jednym zebem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak sie ciesze
fakt ta lekarka troche mnie opieprzyla ze chodzilam z takim zebem :ico_wstydzioch: no ale kiedy mialam pojsc jak czlowiek pracuje,potem nagle zdecydowalismy sie na Zuzke i niewiedzialam ze tak szybko zajde a w ciazy niemozna usuwac
no i powuiedziala ze mialam stan zapalny i nakrzyczala ze jak ja moge karmic dziecko jak mam tak chorego zeba :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
az sie poplakalam bo zle sie poczulam
potem juz niekrzyczala tylko byla mila
a ja sie pozbylam juz tego bolu mam nadzieje
no i za tydzien jeszcze 8 i bedzie dobrze :ico_noniewiem:
Magda33tak jak pisalam Zosie to sliczna panienka i wyglada naprawde na duza :ico_szoking:
i robi sliczne usmieszki :ico_oczko:
bigottkazdrowka zycze :ico_oczko:
matikasia wspolczuje z zebami ja bym poszla go reklamowac skoro zle zeba zrobil
no i fajnie masz ze jedziesz do rodzicow troche wypoczniesz
a twoi rodzice mieszkaja w Niemczech??
To zacznę pić tą meliskę, bo nerwowa jestem:)
no jak mozna ja pic to i ja zaczne :ico_oczko:
no i dobrze ze odwolalas lekarza bo skoro Mati jeszcze do konca niezdrowy a poco chodzic tam skoro i tak by was odeslali :ico_oczko:
no i zycze udanego spotkania z kolezankami :-D
zaczarowana napisał/a:
wozicie dzieciaczki w gondolach? czy już zmieniłyście na spacerówki?
ja jeszcze woze Zuzke w gondolce ona i tak jest drobniutka a jak wloze je do spacerowki to jest taka malutka jakby jej wogle niebylo :-D :-D
poczekam az sie ociepli pozadnie albo jak skonczy 6 miesiecy
edulita, ojej to sie wystraszylas mam nadzieje ze ta wysypka to nic powaznego i wkrotce zniknie no i ze zaczniecie nam tu zdrowiec wkoncu i bedziecie mogli Idke zaszepic
niech ta wiosna juz na dobre zawita
|Zapomnialam wczoraj Nikola miala 3 szczepionki dwie w lewa nozke i jedna w prawa - plakala jak nigdy :ico_placzek: ale na szczescie do 12 miesiaca mamy juz spokoj
no szkoda Nikoli ale naszczescie macie dlui termin do kolejnego szczepienia :-D :-D
moja Zuzia juz pprubuje ciagnac stopki do siebie ale jeszcze jej nieidzie
wkoncu pozna smak swoich stopek :-D :-D
Magda33, co za babsztyl :ico_zly: :ico_zly: na takich ludzi trzeba uwazac bo nigdy nic niewiadomo
unas ostatnio chyba w zeszlym tyg w poniedzialek i wtorek jak szlma po Wiki do szkoly zauwazylam dziwnego mezczyzne i patrze a on sie trzyma za swoj interes i patrzy czy dzieci an niego zwaracaja uwage :ico_szoking: :ico_szoking:
bylam w szoku powiedzialam mezowi i on sie wkurzyl
od razu w srode poszlam do dyrektorki i zglosilam zeby zwrocili uwage zeby moze jakis apel zrobili
bo przeciez duza czesc dzieci sama chodzi ze szkoly :ico_olaboga: :ico_olaboga:
i musialam to zglosic niedaj boze cos by sie stalo
poki co nie widze juz tego typa moze sie wystraszyl :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
oby
zaczarowana, wow twoj synus juz taki duzy :ico_brawa_01: super i robi swietne minki
:ico_brawa_01: maly przystojniacha ci rosnie :ico_oczko:
isiawarszawabrawa dla corci za szczepienie no i super waga :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wiolawwidac ze starsza siostra bardzo kocha swojego braciszka i tak jak moja Wiki uwielbiaja siebie nawzajem i chyba duzo ci pomaga przy Lolku??
super minke zrobil Lolus :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kurka moja Zuzka zaczela od wczoraj mocno plakac niewiem dlaczego moze to zeby :ico_noniewiem: dzis tak samo
chwilke possala piers klade ja do lozkeczka lub na lozko to placze wrecz krzyczy :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dalam jej drugiego cycka troche podziumkala i nadal krzyczy niewiedzialam co jej jest
jakas taka marudna
no i wkoncu dalam jej butle wypila 150ml :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
i sie uspokoila :ico_szoking: :ico_szoking:
i potem zasnela niewiem o co chodzi
czyzby mamusine mleczko jej niesmakowalo??
nawet deserku nieruszyla zaczela pluc i jeszcze bardzije zaczela plakac az sie czerwona zrobila :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: niewiem o co chodzi
mam nadzieje ze to tylko chwilowe i nadal bedziemy na cycusiu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
uciekam obiad zrobic
a potem po Wiki do szkoly
szkoda ze unas niema sloneczka choc robi sie cieplej
[ Dodano: 2010-03-23, 12:00 ]
emikaw85 jak tam u oropedy??wszystko dobrze ??
daj znac
[ Dodano: 2010-03-23, 12:03 ]
Matikasiakurka dodatkowe pranie :ico_olaboga: :ico_olaboga: musi byc silny wiatr uwas
a Milenka przeslodka w tym wozku wyglada na wieksza :-D :-D a ty ja wozisz wpozycji siedzacej??
to wyglada ze tylko ja woze moja Zuzke w gondoli :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ale mnie to nieprzeszkadza