mikusia1, - dobrze że rozprawiłaś sie z zembolem
Może Zuzi te zabki przeszkadzaja moja tez protestuje przy jedzeniu jak jej bardziej dokuczaja obolałe dziasełka :ico_noniewiem:
no ja tez sue ciesze
niewiem co jest grane moze faktycznie zeby sie szykuja :ico_noniewiem:
Edulitafajnie to musi wygladac jak Idka stetospkop wcina hehe
ach te nasze dzieciaczki maja pomysly :-D
co do rozmiarowek - to moja ma 62 ale jeszcze jej ciutek jest za duze a 68 jak zalozylam to sie utopila :ico_noniewiem: taka drobna jest
no my juz w 68 chodzimy ale niektore rzeczy juz na wsam raz sa moja Zuzka jest dluga ale szczuplutka :ico_oczko:
na szczescie to wszystko za free jak cala reszta
ale macie fajnie tylko pozazdroscic normalnie
taka powinna byc unas sluzba zdrowia ale niestety umiesz liczyc licz na siebie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i tak jest ze wszystkim
mikusia1, ja już myślałam, że przestałaś karmić cycusiem po tym zapaleniu jakie miałaś zaraz po porodzie.
nie ja nadal karmie ogolnie to mialam 3 zapalenia piersi ale wyszlismy z tego calo bo sie niepoddalam tak szybko bardzo chcialam karmic
codziennie plakalam z bolu ale dalam rade a teraz jest czasem tak jak u ciebie ze daje jej cycusia a ona wplacz i sie wygina i krzyczy a jak dam butle to nieprotestuje wogle moze zrobila sie wygodna bo wie ze przez butle szybciej jej mleko wycieka i niemusi sie tam meczyc niewiem juz sama
ja podejde dzis do pediatry dzwonilam do niej i kazala przyjsc bo nigdy nic niewiadomo
ona podejrzewa uszko
oby nie :ico_placzek: :ico_placzek: no zobaczymy
takze zapytam co i jak z tym karmieniem
chociaz na necie przeczytalam ze przy zabkawaniu dzieci sa marudne,placzliwe,i niechca jesc choc sa glodne
no niewiem zobacze co mi pediatar powie :ico_oczko:
Nie przejmuj się panią dentystką, taka jej niby rola, żeby przywoływać pacjentów do porządku, ale w sumie rzeczywiście to nie Twoja wina.
niby neimoja wina ale czulam siwe wczoraj jak jakas wyrodnia mtka ze mam chorego zeba i stan zapalny i karmie swoje dziecko :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
no ale juz go niema takze mam spokoj wkoncu
teraz tylko taka mascia smaruje to obolale dziaselko i mam nadzieje ze bedzie dobrze :ico_oczko:
zaczarowana, ale twoj Gracjanek jest dlugi :ico_szoking: ledwo sie miesci w tej gondolce :-D moja to jeszcze troche ma miejsca
ja specjalnie kupowalam wozek z duza gondola zeby przez zime spokojnie moc przejezdzic a nawet do tego 6 miesiaca :-D
dobra uciekam sie szykowac do lekarki potem Wiki odbiore