23 mar 2010, 22:03
w koncu was doczytalam :ico_olaboga: :ico_olaboga: tylko ze juz dokladnie nie pamietam co ktora pisala :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Kasia90, ja tez mialam czasem takie uczucie pieczenia, ciagniecia ale zelik zdzialam cuda, od razu inna bajka, polecam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magda33, to przygoda na spacerku niezaciekawa :ico_puknij: takie baby to nie obliczalne sa, tak ja piszesz lepiej zejsc z drogi :ico_sorki: :ico_sorki:
isiawarszawa, na poczatku nie doczytalam ze to sen i bylam w :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :-D :-D :-D :-D
edulita, zeby ta ospa nie zawitala do was :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: biedna ta twoja Idunia, wiecznie cos :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
matikasia, to jak maz nonono, to bierz sie za niego, kup sprzeta i wieczorkiem pokaz na co cie stac :-D :-D :-D na pewno mu sie spodoba, trzymam kciuki :-D :-D :-D a zdjecie na kocyku boskieeeeeeeeeeeeeee
mikusia 1 DUZO ZDROWKA DLA ZUZI I SZBKO WRACAJCIE DO NASSSSSSSSSSS :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wiolaw przykladne rodzenstwo widze :-D oby tak dalej. corcia ci chyba duzo pomaga, co??
Zaczarowana synus sliczniutki i zagladaj do nas czesciej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
My wczoraj ponad 3 godzinny spacerek zaliczylismy, ponad 1o km w nogach ale bylo fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dzis od rana jezdzenie, do nfz po dyskietke mlodego, potem na usg bioderek, wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , potem polatalismy po miescie, do dziadka na kawe, zakupki w oszolomie. Przyjechalismy zjedlismy i wszyscy padlismy :-D :-D :-D spalo sie slodko :ico_haha_01:
Co do zebow to mi porac 5 chyba wypadlo wypelnienie bo mam taki ulamany zabek, aaa i jeszcze rano bylam na rtg zeba i na 8.04 wizyta a tak reszta zdrowiutka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moje dziecie nosi rozmiar 68 ima ok, takze duze chlopisko z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i my jeszcze jezdzimy w gondoli bo mamy bardzo duzo i miejsca ze ho ho ho tylko ze Pawcio sie troche buntuje bo chce wszystko ogladac a jak lezy to widzi neibo :-D :-D :-D dlatego podladam mu pod materacyk poduszki :-D
A i dzis caly dzien chodzilismy w chuscie, nie bralismy wozka tylka tak, maly byl zachwyconyyy, rozgladal sie na wszystkie strony a potem slodko zasnal :-D :-D :-D fajna rzecz ta chusta, polecam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: